Arbitru gălățean în Champions League

Arbitru gălățean în Champions League
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

VOLEI. Arbitrul internațional gălățean Lucian Năstase este "prins" în această perioadă cu meciuri de Champions League. Săptămâna trecută, Năstase a fost arbitru challenge (echivalentul arbitrului VAR din fotbal) la Halkbank Ankara - Lube Civitanova (Italia), în "sferturile" masculine ale Champions League. Ieri, gălăţeanul a plecat din nou în Turcia, de data aceasta pentru meciul feminin de  astăzi, din Champions League, Fenerbahce Istanbul (echipă antrenată de sârbul Zoran Terzici, care a fost și la CSU Metal Galați) - Imocco Conegliano (Italia), tot ca arbitru challenge.

HANDBAL. Jucătorii CS Universitatea vor susține astăzi ultimul meci din turul turneului play-off tineret. Gălățenii fac parte din Seria A, de cinci echipe, iar astăzi vor întâlni CSM II Bacău, în deplasare.

LUPTE. Orașul Odorheiu Secuiesc a găzduit Concursul internațional de lupte "Memorialul Verestoy Tibor". S-au confruntat peste 250 de sportivi, din țară și de peste hotare. ACS Vipguard Tecuci a participat cu 12 sportivi, reușind să obțină șase medalii: Sebastian Brăilescu (aur), Luca Stoian (argint), Asal Militaru, Luis Holea, Andrei Lefter și Andrei Prună (toți medalii de bronz). Tot în această competiție, Cristian Ungureanu s-a clasat pe locul V.

 

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1531 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2023 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.