Din sportul gălățean. Calificare la „Naționale”

Din sportul gălățean. Calificare la „Naționale”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

NATAȚIE. Prestație foarte bună a înotătoarei Arianna Marina Pricope (CSM Galați) la calificările pentru finala Campionatului Național. Ea a făcut două curse reuşite și a obținut calificări în probele de 200 m liber și 200 m mixt. Sportiva, pregătită de Mihaela Hodină și Mihaela Bîrligea, s-a calificat în faza următoare a "Naționalelor", după ce a realizat cu succes baremurile impuse. Competiția s-a desfășurat la Bacău, cu participarea a 170 de sportivi.

HANDBAL. Echipa masculină a CS Universitatea a disputat primul meci din returul Turneului play-off tineret. Întâlnirea a avut loc în deplasare, la CSM II Bacău, și s-a încheiat cu succesul gălățenilor, la scorul de 30-22. Dintre elevii antrenorului Florin Andronic s-au detașat Chiriac - cu 7 goluri marcate și Soare (6). După acest joc, gălățenii se clasează pe locul trei în Seria A.

Astăzi, la ora 15,00, echipa studențească joacă pe teren propriu, cu CSM II Suceava (Sala "Siderurgistul").

RUGBY. Juniorii (Under 17) de la CSS Tecuci au obținut o victorie clară în Campionatul Național. Întâlnirea a avut loc în deplasare, cu RCM Timișoara, și s-a încheiat cu succesul categoric (52-5) al oaspeților, antrenați de prof. Genu Popa și Ionel Popa.

ȘAH. Darius Matei Smadu (ACS Genius) a acumulat 5 puncte din 6 runde și s-a clasat pe primul loc la Under 10, la Festivalul Internațional de la Slobozia. Gălățeanul a câștigat patru partide, iar în două a făcut remiză. La același concurs, Patrick Bocăneală (de la același club) s-a clasat pe locul trei, tot cu 5 puncte.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 419 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Martie 2023 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.