Din sportul gălățean. Succes categoric în LNBM (VIDEO)

Din sportul gălățean. Succes categoric în LNBM (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

BASCHET. CSM Galați a câștigat, scor 98-57, cu SCM Miercurea Ciuc, sâmbătă seară, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, în cea de-a șasea etapă a Ligii Naționale de baschet masculin. Printre marcatori la gălățeni s-a aflat și Sebastian Boghean (15 ani), cu șapte puncte. Cel mai bun marcator a fost Gibbs Jr (16 pct), urmat de Ciotlăuș (15), Prijovici (15), Armus (12), Harris-Dyson (8), Mitrovici (8), Stan (8), Calenic (4), Nikolici (3), Petică (2).

FUTSAL. United Galați s-a impus, scor 7-3, în deplasare cu West Deva, în Liga I. Ca urmare a acestui succes, gălățenii sunt siguri de ocuparea primului loc în campionat și de calificarea în faza semifinalelor competiției. Următorul meci se joacă luni, tot în deplasare, cu echipa din Cluj-Napoca.

HOCHEI. CSM Galați a cedat în meciul decisiv de calificare în grupa principală a Campionatului Național de seniori, scor 2-7, în deplasarea de la SC Miercurea Ciuc. Reușitele gălățenilor au fost semnate de Lymansky și Șabanov. Gălățenii mai au de jucat un meci cu Fenestela, în această săptămână.

Media

Citit 649 ori Ultima modificare Duminică, 26 Martie 2023 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.