Juniori gălățeni, pe primul loc

Juniori gălățeni, pe primul loc
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FOTBAL. În "Liga Elitelor" - Under 15 s-au disputat jocurile ultimei etape. Primul loc în serie a fost obținut de echipa Școlii de Fotbal Oțelul, cu 25 de puncte, care în ultimul meci a învins-o pe Dacia Unirea Brăila cu scorul de 3-1 (marcatorii golurilor: Hapeici, Tentiuc și Florea).

La rândul ei, ACS Junior a pierdut la LPS Vaslui, scor 0-4, și s-a clasat pe locul 4, cu 15 puncte. Prima clasată va merge la turneele zonale, patru grupe a câte 4 echipe, pe criterii geografice.

ȘAH.  Randy Galeș (CS Municipal) a participat la Turneul open internațional de șah de la Băile Felix, clasic la care au luat parte 80 de sportivi din țară și străinătate. Gălățeanul a reușit un concurs de excepție, încheind pe locurile 1-2, la egalitate cu ungurul Fodor Balasz, cu 7 puncte din 9 runde, reuşind un câştig de 118 puncte Elo.

HANDBAL. Într-un meci susținut de echipele de junioare III ale CSM București și CSM Galați, contând pentru Grupa Valoare a Campionatului Național, bucureștencele s-au impus cu scorul de 28-20. Jumătate din golurile gălățencelor au fost realizate de Diana Mușat.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 787 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Martie 2023 22:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.