Din sportul gălățean. Prezențe la ”Mondialele” din Polonia

Din sportul gălățean. Prezențe la ”Mondialele” din Polonia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

ATLETISM. S-au încheiat întrecerile Campionatului Mondial de sală pentru veterani, găzduite de orașul Torun (Polonia). Timp de patru zile, s-au întrecut peste 4.000 de competitori, între aceștia aflându-se și lotul României, care în clasamentul pe națiuni a ocupat locul 34, din 191 de țări participante. Veteranii ”tricolori” au cucerit șapte medalii, dintre care una de aur. Din lotul țării noastre au făcut parte și trei gălățeni. Paul Găvănescu (+45 ani) a încheiat proba de triplusalt pe locul 5, Daniela Ciocan (+40 de ani) s-a clasat pe locul 8 în cursa individuală de cros (8 km) şi locul 3 la echipe, în timp ce Cătălin Brăila (+70 de ani) a avut două starturi: locul 41 la cros și locul 18 la semimaraton, în a doua cursă echipa României clasându-se pe locul 4, după cele ale Germaniei, Angliei și Poloniei.

HANDBAL. În penultima etapă a Turneului play-off tineret la handbal masculin, CSU Galați a pierdut la limită meciul de la Focșani, cu CS Municipal, scor 33-34 (16-16). Vineri, 7 aprilie, se dispută ultimul meci, cu CSM II Bacău (Sala ”Siderurgistul”, ora 13,30).

ȘAH. La Brăila s-a desfășurat turneul de șah intitulat ”Prima Mutare”, la care a luat parte și un sportiv de la CSM Galați. Concurând la categoria de vârstă sub 8 ani, Eric Berbecel s-a clasat pe primul loc.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 797 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Aprilie 2023 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.