Derbi pentru promovare: Dinamo - Oțelul

Derbi pentru promovare: Dinamo - Oțelul
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Cel mai atractiv meci al rundei se joacă la București, între ocupantele locurilor 3 și 4, aflate în luptă pentru accederea directă în Superligă, la capătul fazei de play-off.

Cea de-a treia etapă de play-off programează un meci care arată bine și ca nume, dar și din perspectiva situației de moment din clasament. Dinamo - Oțelul este, fără îndoială, punctul de atracție al rundei, prin prisma faptului că gălățenii ocupă o poziție de promovare directă, cu patru puncte avans față de adversar. Meciul Dinamo - Oțelul se joacă vineri, 7 aprilie, de la ora 20:30, pe Stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală. Partida va putea fi urmărită în direct pe canalele Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Antrenorul Dorinel Munteanu este suspendat și va rămâne la hotel pentru a urmări partida elevilor săi, dar s-a arătat încrezător în capacitatea echipei de a scoate un rezultat favorabil, fără să se gândească la faptul că a câștigat în sezonul regulat cu scorul de 3-1. "Niciun joc nu seamănă cu celălalt. Nu e un avantaj că am câștigat atunci, e de domeniul trecutului. E clar că Dinamo s-a mai întărit de la acel meci, dar, încă o dată, mă gândesc la echipa noastră. Nu pun în calcul faptul că nu voi fi pe bancă, pentru că avem mulți jucători cu experiență. E important ca la ora jocului să fie conectați 100% la joc și să fie pregătiți să dea totul ca să câștige. Voi vedea meciul de la hotel, nu vin la stadion ca să stau în tribună", a spus Munti.

Avans de patru puncte față de Dinamo

Tehnicianul gălăţean a adăugat că nu consideră a fi un meci mai important decât celelalte din play-off, chiar dacă situația din clasament și tradiția numelor celor două echipe spun altceva. "Mergem la București să facem un joc solid, ca să obținem punct sau puncte. Nu avem nicio temere din acest punct de vedere, suntem pregătiți, venim după o victorie importantă contra CSA Steaua. Sper să văd determinare și dorința de a câștiga și la acest meci. Nu este un meci de șase puncte, pentru că avem de jucat și meciul retur, la Galați. E un meci ca oricare altul din play-off. Presiunea este mare, dar favoritele nu se știu, se joacă până în ultimul meci", a spus Dorinel Munteanu, înaintea partidei.

În afară de suspendarea sa, Oțelul nu îl va avea pe teren nici pe căpitanul Costin Ghiocel, pe tușă pentru încă două etape, după eliminarea cu Poli Iași, din prima rundă.

Clasamentul se prezintă astfel, înaintea acestei etape: 1. Poli Iași 44 puncte, 2. Steaua CSA 43 p, 3. Oțelul 39 p, 4. Dinamo 35 p, 5. Gloria Buzău 33 p, 6. Unirea Dej 32 puncte.

Programul rundei a treia din play-off: Dinamo - Oțelul (vineri, ora 20:30), Gloria Buzău - Unirea Dej (sâmbătă, ora 12:30), Steaua - Poli Iași (marți, ora 19:00).

Citit 2722 ori Ultima modificare Vineri, 07 Aprilie 2023 06:07

2 comentarii

  • postat de Mario
    Vineri, 07 Aprilie 2023 22:46
    89.137.136.***
    Din păcate...a fost cel mai penibil joc...toată lumea s a speriat că arbitrajul va fi ptr Dinamo...nu frate...a fost ok...echipa Oțelul n a jucat nimic..în mod normal...scorul tb să fie mai mare...poate 5 la 0...tot meciul să faci figurație în halul ăsta...să stai cu fundul în poartă...nu știu ce fa
    0
    0
  • postat de Mario
    Vineri, 07 Aprilie 2023 15:36
    89.137.136.***
    Asta e prima finală...iar cu Buzăul...a 2...dacă Munteanu găsește formula perfectă de echipă...căci are de unde s aleagă...și câștigă ambele meciuri...mai rămâne să învingă Dejul de 2 ori...și sunt promovați direct în liga 1...ptr că celalalte vor juca între ele...și vor pierde puncte...deci diseară
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.