Echipa Oțelului - aspru criticată după ultima impresie

Echipa Oțelului - aspru criticată după ultima impresie
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Faptul că a pierdut cu Dinamo nu a afectat gruparea gălățeană doar în clasament, ci și la capitolul imagine, după ce mai multe voci au sărit cu critici asupra abordării partidei din partea roș-alb-albaștrilor.

Oțelul n-a reușit să-și protejeze avansul de patru puncte față de Dinamo, din postura de echipă de pe poziție de promovare directă (în condițiile în care Steaua CSA nu are drept de acces în prima ligă), iar acest lucru a atras foarte multe critici pentru echipa gălățeană. Nu neapărat din cauza rezultatului, scor 0-3, cât mai mult ca urmare a prestației, după ce formația roș-alb-albastră a reușit cu greu să pună în pericol poarta adversă.

Cel mai vehement a fost comentatorul Bogdan Cosmescu, aflat la microfon pe perioada transmisiunii meciului la Prima Sport. Acesta a aruncat cuvinte dure asupra jucătorilor Oțelului.

"Oțelul arată niște slăbiciuni uluitoare. Fundașii centrali sunt lenți, îngrozitor de lenți, portarul nu știe unde trebuie să stea, deși a luat doar câteva goluri în carieră. Mitoi, băiatul ăla care arată calități ofensive, nu știe ce trebuie să facă... atunci când pleacă fundașul de lângă el, trebuie să vină cu el, asta e meseria. De acolo a și plecat primul gol. Cisotti nu știe nimic, de aia a jucat la Sliema Wanderers, și așa mai departe", a spus comentatorul partidei.

Dezamăgiți de ce a arătat Oțelul la meciul cu Dinamo s-au declarat, la capătul jocului, și invitații din studioul de la DigiSport, unde Florin Prunea, Marius Niculae și Ionel Dănciulescu au semnalat jocul foarte slab al echipei.

Acuzaţii și din partea fanilor

Meciul Dinamo - Oțelul, scor 3-0, n-a fost trecut ușor nici de fanii gălățenilor. Mai întâi, la capătul jocului, când echipa s-a dus să salute galeria, s-au adresat acuzaţii și injurii din partea fanilor către jucători. Iar tirada împotriva echipei lui Dorinel Munteanu a continuat și în secțiunea de comentarii de pe contul oficial de Facebook.

"Când vrei să păcălești fotbalul, să joci la egal, asta se întâmplă! Păcat că avem jucători care nu pot mai mult decât un joc fricos și temător! Cel mai slab meci de când jucăm în Liga a II-a", a fost comentariul semnat de un suporter pe rețelele de socializare, fiind unul dintre cele mai apreciate de către ceilalți fani. La fel cum un alt fan a fost și mai succint: "Înfrângerea o poți accepta, dar umilința oare!? Azi ne-au umilit! (n.r. - la meciul cu Dinamo)".

Dar cum în sport există mereu o nouă șansă de a dovedi contrariul, Oțelul are ocazia să își refacă imaginea în meciul de joi seară, de la ora 20:00, când la Galați va veni Gloria Buzău, în etapa a IV-a din play-off.

Citit 2529 ori Ultima modificare Marți, 11 Aprilie 2023 02:23

3 comentarii

  • postat de Mario
    Marți, 11 Aprilie 2023 12:29
    89.137.136.***
    În fine...acolo unde nu e...nici Dumnezeu nu cere...vedem ce va fi joi...dacă vor reuși totuși să promoveze...tb schimbări masive...la mentalitate...atitudine...schimbare de tactică...jucători mai buni...poate alt antrenor...nimeni nu este bătut în cuie...altfel degeaba promovezi...să te faci de râs
    0
    0
  • postat de Galatean
    Marți, 11 Aprilie 2023 10:39
    46.97.176.***
    Suporterii spun de mult ca Otelul nu are un joc care sa permită ambiția promovării asta din cauza virstei unora și valorii altora.poate nici ce s-au adus nu au fost decizii inspirate a conducerii clubului. Dacă spun și cei ce se pricep același lucru despre jocul echipei, e clar. Suporterii susțin ec
    0
    0
  • postat de Nelu
    Marți, 11 Aprilie 2023 06:19
    5.13.233.***
    Nimeni nu mai crede nimic , ca nu e prima data cand se intampla , cu totii am vazut stilul de joc si asta ne-a dezamagit profund , greseli peste greseli si asta demonstreaza ca unii nu stiu a juca fotbal , nu au simtul portii , tehnica , angajament in afara de trei-patru jucatori care stiu fotbal s
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.