Din sportul gălățean. Argint și bronz la „Naționale”

Din sportul gălățean. Argint și bronz la „Naționale”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

PATINAJ. La Patinoarul "Olimpic" din Brașov a avut loc Campionatul Național de copii, cadeți și novice la patinaj artistic. Au luat parte și sportivi de la Clubul Dunărea (prof. Ramona Dinu), iar Natalia Daniș a avut cea mai bună realizare - locul 2 și titlul de vicecampioană la categoria copii. Alte rezultate: Amelie Alexandru - locul 3, Rihanna Rusu - locul 8, ambele la novice basic. Au mai fost prezente în concurs: Raisa Munteanu, Andreea Brașoveanu, Ariana Giosan, Maria Șagău, Rianna Zugravu și Alexia Craiu.

FOTBAL. Echipele de juniori ale CS Municipal au disputat noi jocuri în turneele play-off și play-out. La Under 13, a fost 0-2 cu Viitorul Slobozia Conachi; la Under 17, 4-0 cu Gloria Buzău (goluri Nechifor, Stănescu, Bahrim și Dombrovschi), iar la Under 19, 3-0 cu Dacia Unirea Brăila (marcatori Neagu 2 și Nedelcu).

ARTE MARȚIALE. Într-o competiție desfășurată la Reșița s-au întrecut circa 250 de sportivi reprezentând 15 cluburi din țară. Între aceștia s-au numărat și cei de la Neko-Me Club Karate Tecuci, pregătiți de sensei Aurelia și Angel Doncea. După o evoluție apreciată ca foarte bună, tecucenii s-au situat pe locul 3 în clasamentul pe cluburi, cu o zestre de 52 de medalii (32 de aur, 10 de argint și 10 de bronz).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 610 ori Ultima modificare Luni, 10 Aprilie 2023 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.