CSM Arcada își așteaptă fanii la meciul decisiv

CSM Arcada își așteaptă fanii la meciul decisiv
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această seară, Galațiul va găzdui un meci de mare importanță pentru echipa de volei masculin CSM Arcada. După victoria cu 3-2 din prima manșă, din Capitală, astăzi va avea loc a doua confruntare dintre formația gălățeană și Dinamo București.

Pentru a ajunge în ultima fază a competiției naționale, unde se va desemna noua campioană, echipa Galațiului are nevoie de încă un succes, pentru care luptă cele două formații fruntașe ale voleiului nostru. Despre importanța confruntării la vârf nu este nevoie de prea multe comentarii. În întâlnirea de la Galați, de la Sala Sporturilor "Dunărea", se vor afla o mare parte dintre cei mai valoroși jucători din voleiul autohton: Bala, Butnaru, Rață sau Kantor la gălățeni, respectiv, Mihalcea, Cherbeleață, Bela Bartha sau Bălean la Dinamo. Plus jucători de mare valoare din alte țări. Din start se anunță un spectacol de calitate.

Miza uriașă reprezintă un motiv în plus pentru numeroșii suporteri ai echipei Arcada, care pot fi părtași și susținători ai unui succes atât de necesar.

Cu un joc bun, așa cum ne-am obișnuit în ultima perioadă, băieții noștri își pot îndeplini obiectivul - acela de a ajunge în marea finală. "Avem la îndemână terenul propriu, ambianța creată de spectatorii noștri fideli și, nu în ultimul rând, valoarea lotului. Sunt argumentele cele mai favorabile, la care se adaugă și cele mai recente performanțe ale gălățenilor: patru campionate, două Cupe și două Supercupe. Chiar dacă mai există posibilitatea unui al treilea joc, tranșarea calificării trebuie rezolvată acum! Mai spunem încă o dată, pentru acest lucru e nevoie de o evoluție foarte bună, de mobilizare și concentrare permanente și victoria poate fi de partea noastră, indiferent de scorul la care ar veni", ne-a declarat managerul clubului, Mirel Zaharescu.

Întâlnirea va începe la ora 20,00 și va fi condusă de un cuplu de arbitri bucureșteni - internaționalul Bogdan Stoica, ajutat de Alexandru Prodana.

Publicul gălățean va fi din nou prezent

Așa cum a dovedit la meciul decisiv cu Zalăul, din sferturile de finală ale Diviziei A1, când publicul gălățean a umplut tribunele și a purtat echipa către victorie, la fel e de așteptat și pentru confruntarea cu Dinamo. Prețul biletelor este de 10 lei, intrare generală, iar la pauza meciului CSM Arcada - Dinamo va avea loc o tombolă prin care vor fi acordate cadou zece mingi de volei pentru fanii prezenți la partida din semifinalele Diviziei A1. Dată fiind importanța partidei, se așteaptă o sală plină, care să facă spectacol alături de echipa favorită. De asemenea, în această perioadă se desfășoară un alt concurs dedicat fanilor de la CSM Arcada, care pot câștiga un echipament oficial de joc prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Gheorghe Arsenie, Florin Radu

Citit 1140 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2023 07:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.