Din sportul gălățean. Buchet de medalii la „Naționale”

Din sportul gălățean. Buchet de medalii la „Naționale”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

ȘAH. Stațiunea Eforie Nord a găzduit întrecerile Campionatului Național de șah pentru juniori. La întreceri au fost prezenți și șahiștii gălățeni de la ACS Smart (antrenor Lucian Gâlea) și CS Municipal (antrenor Lucian Jugaru).

Jucătorul Samuel Timotei Ghimpu (Smart) a realizat o frumoasă performanță. În primul rând, a cucerit medalia de aur și titlul de campion la șah clasic - Under 20, cu 7,5 puncte din 8 runde. Acest succes a fost completat de încă un aur la blitz și un bronz la șah rapid. Respectivul club a cucerit alte două medalii de bronz, la dezlegări, prin Dragoș Antonică (Under 18) și Cristian Coca (Under 20).

La rândul lor, sportivii de la CSM au cucerit o medalie de argint, la Under 12, prin Dragoș Leu. În afară de acesta, încă patru sportivi au reușit să ocupe locuri care le-au asigurat prezența în loturile naționale: Mario Ioniță, Randy Galeș, Răzvan Tudoroiu și Alina Vorniceanu.

ATLETISM. Orașul vrâncean Adjud a găzduit întrecerile celei de-a 10-a ediții a "Maratonului Siretului". Au participat atleți veterani din șapte județe, între care și gălățeanul Cătălin Brăila. Concurenții au provenit din județele Galați, Brăila, Iași, Bacău, Bistrița, Ilfov și Vrancea. Fiind vorba despre un maraton istoric, toți participanții au fost recompensați cu diplome și medalii jubiliare, la împlinirea a 590 de ani de atestare documentară a Adjudului.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 739 ori Ultima modificare Marți, 18 Aprilie 2023 14:16

1 comentariu

  • postat de Lucian Jugaru
    Joi, 20 Aprilie 2023 11:54
    5.13.162.***
    Sportivii CSM au cucerit PA-TRU medalii(nu una), DO-UA medalii(nu una) de argint Dragoș Leu la clasic si blitz si inca doua medalii de bronz la sah rapid prin Randi Gales(U12) si Alina Vorniceanu(F18). Antrenorii CSM sunt Marele Maestru Marius Manolache si Lucian Jugaru, dar un rol important in desc
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.