Cum se întărește echipa Oțelului pentru următoarea perioadă

Cum se întărește echipa Oțelului pentru următoarea perioadă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Dorinel Munteanu va avea în curând la dispoziție întregul lot de jucători, după ce au revenit la antrenamente și cei care au fost indisponibili până acum, iar acest lucru ar trebui să-i ofere un plus de moral echipei.

Oțelul se pregătește pentru cea mai grea parte a sezonului, cu trei meciuri disputate în deplasare la rând: cu Unirea Dej, Poli Iași şi Steaua CSA. Gălățenii au nevoie de toate armele posibile pentru a reuși să strângă cât mai multe puncte în aceste jocuri, prin prisma obiectivului de a reuși promovarea directă. Astfel, deși Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe serviciile lui Cisotti - unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei - în deplasarea de la Dej, va reveni căpitanul Ghiocel după suspendare, iar Dimitrov și Farcaș sunt și ei pregătiți să intre pe teren la următoarele partide.

"Cisotti este suspendat și accidentat, dar își revine până la următorul joc, de la Iași. Ghiocel revine după etapele de suspendare, Dimitrov este bine din punct de vedere fizic, dar nu va face deplasarea pentru acest joc, ci va face parte din lot la următoarele", a spus Dorinel Munteanu, înaintea meciului de la Dej.

E de așteptat ca Ghiocel să-și reia locul în apărare, chiar de la meciul cu Unirea Dej, programat vineri, 21 aprilie, de la ora 17,30. Iar Dimitrov și Farcaș ar putea să apară în echipă la următoarele două deplasări, cu Poli Iași și Steaua, atunci când și Cisotti va fi din nou apt de joc. Din acel moment, dacă nu se mai întâmplă nimic în privinţa integrităţii sportivilor, toți jucătorii ar putea fi apți pentru returul din play-off. Până acum s-a simțit lipsa lui Ghiocel din centrul defensivei, dar importante au fost și absențele lui Dimitrov (adus ca atacant de bază până să se accidenteze și să fie transferat Fatai) și Farcaș (care poate juca în locul lui Rus, ca fundaș dreapta).

Etapă bună pentru echipa gălăţeană

Runda a patra din play-off a fost una extrem de generoasă pentru gălățeni, care au profitat de pașii greșiți ai contracandidaților, plus că au câștigat un meci esențial cu Gloria Buzău (1-0). Astfel, distanța față de Poli Iași s-a micșorat, după ce fostul lider a remizat surprinzător, pe teren propriu, cu Unirea Dej (0-0), iar Dinamo a rămas din nou în spatele Oțelului la patru puncte, după ce a pierdut cu Steaua. În condițiile actuale, în care Steaua CSA nu are drept de promovare, Oțelul se află pe loc de promovare directă, cu patru puncte peste Dinamo, respectiv, câte opt peste Buzău și Dej.

Programul complet al rundei a cincea (ultima a turului) din play-off: Unirea Dej - Oțelul (vineri, ora 17,30), Gloria Buzău - Steaua CSA (sâmbătă, ora 12,30) și Dinamo - Poli Iași (marți, ora 20,00).

Citit 3379 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2023 09:08

1 comentariu

  • postat de Mario
    Joi, 20 Aprilie 2023 21:25
    89.137.136.***
    Munteanule...încearcă I omule...și pe Cruceru...Ciobanu și Chirițoiu...nu vezi că echipa asta.
    .nu joacă nimic...schimbă ceva...de asta suporterii sunt nemulțumiți...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.