Din sportul gălățean. Chipirliu, eroul din „Ghencea”

Din sportul gălățean. Chipirliu, eroul din „Ghencea”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

FOTBAL. Derbiul eșalonului secund de fotbal, CSA Steaua - Dinamo, a adunat în Ghencea peste 20.000 de spectatori. Au învins steliștii, cu 2-0, ambele reușite aparținându-i lui Bogdan Chipirliu (primul din penalti). Puțină lume știe că Bogdan a crescut și s-a format la Centrul de Copii și Juniori al Clubului Oțelul. Vrând-nevrând, gălățeanul nostru a dat o mână de ajutor clubului-formator, prin înfrângerea dinamoviștilor, care i-a ținut departe pe aceștia în disputa pentru promovare cu Oțelul.

TENIS. În turneul profesionist de la Charleston W100, Gabriela Talabă Lee a înregistrat o victorie și o înfrângere: 6-2, 6-2 cu Cherish Edward Henry și 2-6, 4-6 cu Grace Min (ambele din SUA).

LUPTE. Lotul național feminin de lupte al țării noastre se află în febra pregătirilor pentru Campionatul European ce va fi găzduit de orașul Zagreb. Lotul este alcătuit din șase sportive, între care și gălățeanca Cătălina Axente, multiplă campioană națională, descoperită şi pregătită de antrenorul Dumitru Buleandră la Clubul Dunărea. Alături de Cătălina, din lot mai fac parte Alina Vuc Grigore, Andreea Beatrice Ana, Amina Roxana Capezan, Kriszta Incze și Alexandra Anghel.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 938 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Aprilie 2023 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.