De la meci la meci, echipa noastră e tot mai sigură

De la meci la meci, echipa noastră e tot mai sigură
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Succesul din deplasare de la Unirea Dej se poate dovedi a fi esențial în obținerea promovării pentru gălățeni la capătul sezonului.

Victoria de vineri seară a Oțelului a fost conturată grație reușitei lui Vasile Jardan (minutul 8), care a fructificat o excelentă centrare venită din partea lui Octavian Ursu. Cu acel avans luat din startul partidei, Oțelul a conservat avantajul de pe tabelă și s-a impus cu 1-0, pe terenul celor de la Unirea Dej – formație care venea după două remize cu 0-0 scoase în deplasări dificile, la Buzău și la Iași.

Dorinel Munteanu, antrenorul gălățenilor, s-a declarat extrem de mulțumit de atitudinea elevilor săi la acest meci și consideră că echipa arată din ce în ce mai sigură de la o partidă la alta. Asta după ce la startul de play-off au fost făcute câteva erori personale care îl deranjaseră la acea vreme pe tehnicianul gălățenilor.

”Mă așteptam la un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună pe teren propriu – care vrea să joace, are calitate. Dar astăzi, eu cred că am făcut o partidă solidă, exactă și am câștigat meritat. Sigur, începutul meciului a fost cu o bară a echipei gazdă, dar imediat am marcat și am echilibrat partida. Apoi am reușit să ținem de acest rezultat extrem de important pentru echipă, pentru moral, pentru trei puncte. Am trecut și peste acest tur de play-off și chiar sunt mândru și bucuros de băieți. Sunt puncte foarte importante, ne așteaptă începutul returului din play-off, cu două deplasări. Încercăm să luăm maximum din cât putem. De la meci la meci, echipa noastră e tot mai sigură”, a spus Munti la capătul partidei.

Oțelul a ajuns la 45 de puncte în clasament, după cele cinci etape disputate în play-off, având un avans de șapte lungimi peste Dinamo (care joacă marți cu Poli Iași), respectiv, opt față de Gloria Buzău. Față de Unirea Dej s-a creat deja un avans irecuperabil din partea ardelenilor, cu nu mai puțin de 11 puncte. Gruparea gălățeană s-a apropiat foarte tare și de primele două clasate, cu două puncte sub Poli Iași (cu un meci mai puțin disputat) și cu trei față de Steaua CSA. Momentan, locul al treilea pe care îl ocupă Oțelul este poziție de promovare directă.

Ghiocel a revenit în echipă

După cum am mai anunțat, Oțelul se pregătește în curând să aibă la dispoziție tot lotul de jucători valid. La Dej a revenit în echipă căpitanul Ghiocel, după ce și-a ispășit cele trei etape de suspendare. Dimitrov și Farcaș sunt și ei refăcuți, cel de-al doilea fiind deja pe banca de rezerve la Dej. Va reveni după această etapă și Cisotti, care a fost suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene.

Oțelul a jucat în formula: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea – Neagu, Zivulici, Jardan – Scocîlcă, Fatai, Ursu. Au mai intrat: Mitoi, Cîrjan, Cruceru, Panait și Gorovei.

Următorul meci al Oțelului este programat marți, 2 mai, în deplasare cu Poli Iași.

Citit 2620 ori Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2023 05:43

1 comentariu

  • postat de MISU
    Luni, 24 Aprilie 2023 07:45
    86.124.201.***
    Felicitari DORINEL!!!! Galatenii te iubesc pt tot ce faci!!!Mult succes inainte!!!Bravo si baietilor pt devotament si reusite!!!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.