VOLEI. Începe finala Steaua - CSM Arcada

VOLEI. Începe finala Steaua - CSM Arcada
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. Duminică, 30 aprilie și luni ,1 mai, sunt programate, în Capitală, primele două partide ale finalei Diviziei A1 de volei masculin. Meciurile sunt programate de la ora 16,00, duminică și de la ora 17,00, luni. Ambele partide vor putea fi vizionate pe TVR3. Pentru aceste meciuri au fost delegați doi dintre cei mai apreciați arbitri - internaționalii Bogdan Stoica (București) și Paul Szabo (Oradea). Se joacă în sistemul trei victorii din cinci meciuri.

RUGBY. În Liga Națională de rugby, etapa a 4-a, gălățenii de la CS Municipal s-au deplasat pentru meciul cu Știința Petroșani. Au fost două reprize diametral opuse: în prima au condus gălățenii cu 12-5, iar la final s-au impus "studenții" cu scorul de 29-24.

Următorul joc al gălăţenilor se va disputa pe teren propriu, pe 6 mai, cu CS Năvodari.

FOTBAL. În turneul play-out al Ligii I de fotbal, fetele de la FC Universitatea Galați au susținut meciul etapei a VI-a în deplasare, la Piroș Security Arad. Întâlnirea a fost câștigată de echipa gazdă cu scorul de 1-0.

HOCHEI. Echipa de copii (Under 12) a Clubului Dunărea Galați, antrenată de Donika, Pisarenko și Istrate, s-a clasat pe locul al treilea, cucerind medalia de bronz și un premiu de 1.000 de euro. Competiția a avut loc la Otopeni, pe Patinoarul "Alianz Țiriac". Iată numele copiilor evidențiați: Micka Halockyn, Rareș Grosu, Kyryl Donyka, Ștefan Bandrabur, Gabriel Gâscă, Noah Rusu, Fabian Cuzmin, Lev Polupan, Varlam Yaralyev, Maxim Stepa, Răzvan Vieru, Matei Dinu, Alexandru Porojan și Vlodymyr Kunyțki.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 687 ori Ultima modificare Duminică, 30 Aprilie 2023 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.