Bilete de milioane!

Bilete de milioane!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul gălăţean care reprezintă România în cea mai tare competiţie fotbalistică a reuşit să vândă tichete în valoare de un milion de euro.  Reţeta financiară nu se opreşte aici: până la finalul jocurilor din Grupa C se preconizează încasarea a cel puţin încă unui milion!

Varianta vânzării exclusiv online a biletelor pentru meciurile cu Benfica Lisabona, Manchester United şi FC Basel pare a fi o mutare excelentă. Prin www.bileteUCL.ro, Oţelul Galaţi a reuşit să comercializeze până ieri tichete în valoare de un milion de euro!

„Este vorba despre pachete pentru toate cele trei partide pe care le vom susţine pe Naţional Arena, dar şi de bilete pentru câte un meci. S-au vândut încă de pe acum tichete pentru jocul cu FC Basel, ultimul de pe teren propriu, ceea ce înseamnă că există un interes destul de ridicat pentru Oţelul şi în Liga Campionilor”, comentează directorul general al grupării roş-alb-albastre, Marius Stan.

Oficialii „oţelari” susţin că este greu să estimeze, pe baza permiselor de intrare deja „măritate”, numărul spectatorilor la duelurile cu Benfica Lisabona, de săptămâna viitoare. Totuşi, n-ar fi depăşită cu mult marja de eroare dacă am vorbi deja de 10.000 de suflete care şi-au asigurat prezenţa pe stadionul inaugurat recent în Bucureşti. Siteul www.bileteUCL.ro aşteaptă în continuare muşterii, previziunile fiind foarte optimiste pentru tabăra care a câştigat ultimul campionat al Ligii I: se vor mai face încasări de încă un milion de euro!

Foto: www.skycam.ro

Citit 1108 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.