Gălățeanul Dragoș Leu a dat mâna cu Garry Kasparov

Gălățeanul Dragoș Leu a dat mâna cu Garry Kasparov
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

ȘAH. Gălățeanul Dragoș Ștefan Leu a fost invitat la ceremonia de deschidere a Circuitului "Grand Chess Tour" de la București, care reunește cei mai valoroși zece șahiști din lume. Invitația unui sportiv gălățean de numai 11 ani la un asemenea eveniment este o recunoaștere a valorii sale în mișcarea șahistă românească. Dragoș a participat și la simultanul organizat cu acest prilej, întâlnindu-se cu legendarul Garry Kasparov.

BASCHET. CSM Galați - CSM Petrolul Ploiești se joacă joi, de la ora 18:30, la Sala Sporturilor "Dunărea", în al doilea meci al seriei pentru locurile 13-14 din Liga Națională. Va fi ultimul meci de campionat disputat la Galați în acest sezon. Gălățenii conduc cu 1-0 în seria cu Petrolul, după ce au câștigat cu 86-71 la Ploiești și mai au nevoie de un singur succes pentru a încheia sezonul pe locul 13. În cazul unui eșec, al treilea meci se va juca duminică, la Ploiești.

ARTE MARȚIALE. Marian Lăpușneanu (Clubul Sportiv K1 Galați) a obținut o performanță excelentă - cucerirea titlului și centurii de campion mondial K1. Marian (28 de ani) are un palmares impresionant: 33 de meciuri, 29 de victorii, 4 prin KO. Este antrenat de Dănuț Decianu, fost campion mondial.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1326 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Mai 2023 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.