Sergiu Stancu continuă cu CSM Arcada

Sergiu Stancu continuă cu CSM Arcada
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. O veste îmbucurătoare pentru amatorii voleiului gălățean: antrenorul Sergiu Stancu și-a prelungit contractul cu Clubul Arcada pentru încă un sezon.

FOTBAL. ”Cupa României” a fost câștigată de Sepsi Sf. Gheorghe, care a dispus de ”U” Cluj cu scorul de 5-4 după penaltiuri. În cele două formații au jucat și doi gălățeni: Alexandru Tudorie (la învingători), respectiv, Andrei Miron.

HALTERE. Clubul Dunărea Galați a calificat doi sportivi pentru finala Campionatului Național de haltere seniori: Denis Banu (cat.109 kg), locul IV cu 247 kg. În concursul de la Bascov a evoluat și Alexandra Alexe, aceasta câștigând ”Cupa României” cu 175 kg, numai că gălățeanca, elevă a cuplului Marin Otinceanu/Nicolae Mihai, a reprezentat CSM Constanța. Conform unei înțelegeri, Alexe va reprezenta Dunărea la tineret (luna iunie), iar Banu va concura pentru dobrogeni.

În același concurs, Igor Pavalachi (CSS Galați ) s-a calificat de pe locul IV (180 kg, cat.73 kg), alți doi juniori (prof. Mariana Bălan) îndeplinind baremul de  participare. Este vorba despre Valentina Condrea și Mădălin Streșină.

HANDBAL. Ieri, în finalele ”Naționalelor” junioarelor III, de la Bistrița, CSM Galați – Academia Junior Ploiești 32-28.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

 

Citit 592 ori Ultima modificare Vineri, 26 Mai 2023 07:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.