BADMINTON. „Cupa României” a ajuns la Bacău

BADMINTON. „Cupa României” a ajuns la Bacău
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cea de-a doua competiție importantă din calendarul național, "Cupa României" (pe echipe), a adunat la start doar patru formații - toate din zona Moldovei. Tot atâtea cluburi și-au declinat prezența la Galați, din motive financiare, două din Timișoara, unul din București și unul din Berceni (jud. Prahova).

În lipsa acestora, trofeul a fost disputat, în Sala "Siderurgistul", de două echipe din Galați și câte una din Iași și Bacău. Conform regulamentului, au avut loc dispute în cele cinci probe clasice, simplu și dublu băieți, simplu și dublu fete, dublu mixt. Încă o remarcă, fiecare sportiv poate participa la maximum două probe.

Acestea fiind zise, să amintim că această competiție a fost dominată de către sportivii de la Știința Bacău, care au obținut trei victorii, urmați de cei de la Poli Iași (două victorii), CS Universitatea Galați (una) și Siderurgistul.

Antrenorii celor două cluburi gălățene au trimis în arenă următoarele formule. CSU: Ștefan Constandache, George Șerbănescu, Irina Gherasim, Delia Iftene, Mădălina Panaite (antrenor Dorel Badiu); Siderurgistul: Matei Slavu, Ionuț Nistor, Ștefan Stănescu, Sara Bordeianu, Amalia Pintilie, Teodora Grădinaru, Teodora Rusu și Irina Trandafir (antrenori D. Badiu, Iulian Călin și Adrian Panfil).

În perspectiva imediat următoare, se află pe lista competițiilor un turneu la Dărmănești (Bacău), intitulat "Cupa Valea Uzului" - pentru sportivi Under 9 și 11, în perioada 10-11 iunie. Va urna apoi un turneu internațional tradițional, la Ruse (Bulgaria).

Citit 755 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2023 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.