Din sportul gălățean. „Tricolorii”, la al doilea meci

Din sportul gălățean. „Tricolorii”, la al doilea meci
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Miercuri-seară, 31 mai, selecționata masculină de volei a țării noastre o va întâlni pe cea a Danemarcei. Întâlnirea contează pentru etapa a doua a "Golden League" și se dispută în deplasare. Totodată, respectivul meci este și un prilej de revedere pentru jucătorii din lot ai CSM Arcada: Bala, Rață, Butnaru și Kantor, pe de o parte, cu danezul Oskar Madsen, toți recent campioni naționali.

FOTBAL. Echipa Agrostar Tulucești este câștigătoarea campionatului de fotbal juniori Under 19 și s-a calificat pentru faza națională. Adversară îi va fi campioana Buzăului - Voința Cochirleanca, iar meciul va avea loc în deplasare, miercuri, ora 17,00. La Under 17 a câștigat echipa Școlii de Fotbal Oțelul, care va juca tot în deplasare, tot miercuri, ora 17,00, cu Farul Constanța. Se joacă într-o singură manșă, eliminatoriu.

ATLETISM. În Capitală au avut loc întrecerile Campionatului Național de atletism pentru copii (12-13 ani). Doi dintre sportivii tecuceni de la CS Școlar au cucerit trei medalii: Maria Leca - aur la aruncarea discului, cu performanța de 26,19 metri, și bronz la aruncarea greutății, cu 9,08 metri, iar Răzvan Făinărea - medalie de bronz în proba de 80 metri plat, cu 11,12 secunde.

Citit 645 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2023 12:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.