„Tricolorii” au produs surpriza

„Tricolorii” au produs surpriza
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. În cea de-a treia etapă a turneului Golden League la volei masculin, Selecționata țării noastre a întâlnit-o, în deplasare, pe cea a Turciei. Până la acest meci, gazdele aveau două victorii, iar "tricolorii", două înfrângeri. Și totuși, întâlnirea s-a încheiat cu succesul echipei noastre, cu scorul de 3-2. A fost un meci cu de toate: faze spectaculoase, răsturnări de situație. Deși susținută de peste 10.000 de spectatori, echipa-gazdă (care a condus cu 2-1 la seturi) nu a putut evita înfrângerea. Revenirea elevilor lui Sergiu Stancu a fost atât de puternică încât a anihilat replica gazdelor. În echipa noastră au evoluat trei din cei patru jucători gălățeni: Rață, Butnaru și Kantor. După acest splendid succes, România va juca pe teren propriu următorul meci cu Turcia, la Brașov, sâmbătă, 10 iunie.

BASCHET. Pivotul Andrei Calenic (2,09 metri) va evolua cu reprezentativa României la FIBA Eurobaschet 2025. Calenic se va prezenta la lot pe 3 iulie. Reprezentativa României va întâlni, în perioada 18 iulie - 3 august, în meciuri duble (acasă și în deplasare) Albania și Slovacia. Andrei, care a fost unul dintre jucătorii de bază ai CSM Galați în sezonul recent încheiat, poate ajuta formația tricoloră să se califice la turneul final.

BADMINTON. La sfârșitul acestei săptămâni, este programat un nou turneu de badminton. Este vorba despre "Cupa Valea Uzului", ce se va desfășura în localitatea Dărmănești (Bacău). Vor lua parte sportivi de la categoriile de vârstă Under 9 și Under 11.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 794 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2023 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.