Din sportul gălățean. Evoluții notabile în concursuri internaționale

Din sportul gălățean. Evoluții notabile în concursuri internaționale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

TENIS. Gălățeanul Mihai Mironescu a participat la un turneu internațional ce a avut loc în orașul Bistrița, la care au luat parte tenismeni din numeroase țări, printre care Italia, Ungaria, Franța, Suedia și, bineînțeles, România. Elevul antrenorului Mircea Basarab s-a descurcat destul de bine, a înregistrat trei victorii și o înfrângere. Printre învinșii săi s-a numărat și un sportiv din Israel. Același jucător a avut și o primă ieșire la un turneu internațional - în Republica Moldova, unde Mironescu a reușit două victorii.

HANDBAL. Ieri, în ziua a doua a turneului final al "Naționalelor" de handbal junioare II, echipa ACS Lucian Bute a întâlnit pe CSS Caracal. Elevele antrenoarei Nicoleta Vlad au câștigat cu scorul de 32-28. Astăzi, echipa noastră va juca, tot la Brăila, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

FOTBAL. A doua ediție a "Cupei Prieteniei" la minifotbal a debutat cu opt echipe, repartizate în două grupe: CSM Galați, Apă Canal, Primărie, Transurb, respectiv, Poliția Locală, Administrația Piețelor, Gospodărire Urbană și Penitenciar. La CSM Galați, evoluează și foste glorii ale fotbalului gălățean: Gelu Popescu, Tudorel Pelin, Eugen Baștină, Cristi Brăneț, dar și în alte formații vor fi prezenți foști fotbaliști cunoscuți.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 816 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 14:26

1 comentariu

  • postat de Galatean, din pacate
    Vineri, 09 Iunie 2023 08:36
    81.12.150.***
    "Cupei Prieteniei" la minifotbal a debutat cu opt echipe": Apă Canal, Primărie, Transurb, Poliția Locală, Administrația Piețelor, Gospodărire Urbană și ... restul CSM Galați, Penitenciar.

    Denumirea competitiei se potriveste perfect !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.