Încă un transfer la Oțelul, căutări pentru alte două

Încă un transfer la Oțelul, căutări pentru alte două
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Gruparea gălățeană a reușit să mai parafeze un transfer, odată cu plecarea în cantonamentul din Austria, ajungând la nouă jucători aduși în această vară. Alte două ținte rămân valabile până la încheierea perioadei de mercato.

Ultimul sosit în lotul Oțelului este Răzvan Tănasă (19 ani), adus sub formă de împrumut de la Farul Constanța. Acesta este component al lotului național de juniori U19, alături de care a și participat la Campionatul European. Tănasă este mijlocaș ofensiv şi s-ar încadra și în regula de jucător sub 21 de ani, necesar permanent în teren la meciurile din Superligă. Ar fi pe același post cu Bodișteanu, un alt mijlocaș ofensiv adus pe filiera de la Farul (fost împrumutat la Steaua), ceea ce generează mai multe soluții pentru Dorinel Munteanu.

Iată lotul complet aflat deja în Austria: Păun, Stoian (portari), Adăscăliței, Celea, Farcaș, Ghiocel, Nedelea, Panait, Rus, Yabre, Jelev (fundași), Bodișteanu, Bordun, Nica, Gaitan, Gorovei, Jardan, Cisotti, Lopez, Neagu, Tănasă, Zivulici, Ursu (mijlocași), Pop, Cîrjan, Fatai, Dimitrov (atacanți).

De asemenea, perioada de mercato este departe de a se fi încheiat la Oțelul, pentru că cel puțin alți doi noi jucători vor ajunge în curtea roș-alb-albaștrilor. Unul dintre aceștia ar putea să ajungă sub comanda lui Dorinel Munteanu chiar în acest cantonament din Austria.

Citit 8953 ori Ultima modificare Marți, 27 Iunie 2023 10:14

1 comentariu

  • postat de Solaris
    Marți, 27 Iunie 2023 11:49
    95.76.37.***
    Noua Autobaza a ligii intai
    11 fundasi, 12 mijlocasi si doar 4 atacanti
    din care unul fara niciun meci in picioare de aproape 10 luni
    unul care este iesit complet din forma datorita varstei.
    Dorinele faci colectie de timbre?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.