FUTSAL. Întăriri pentru Champions League

FUTSAL. Întăriri pentru Champions League
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Formaţia de futsal United Galați continuă campania de transferuri înaintea noului sezon, în care va avea de disputat partide în grupele Champions League. Astfel, gălățenii au ajuns la un acord cu brazilianul John Deiby Pamplona Arango, care a evoluat ultima oară în Ungaria, pentru FTC Deac.

"Deiby este un jucător spectaculos, rapid și tehnic, care poate să facă diferența, dar pe mine mă interesează mai mult eficiența. Țin enorm la întreaga echipă, la toți jucătorii, și îmi doresc să demonstrăm pe teren că suntem mai buni decât în sezonul recent încheiat. Campionatul României, prin mutările din această vară, a devenit mult mai puternic. Mă bucur că Deiby a acceptat oferta noastră, abia aștept să dăm drumul la pregătiri", a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător de la United.

În afară de Deiby, cei de la United au mai oficializat transferurile jucătorilor Iulian Cojocaru și Alan Sasse. La capitolul despărțiri figurează Octavian Cireș (retras din activitate) și Iulian Burdujel (la final de contract). Au fost reconfirmați, ca urmare a prelungirii contractelor, Dudău, Araujo, Pele și Toniță.

Adversarii lui United în grupa de Champions League vor fi Benfica, Etoile Lavaloise și Futsal Dubovec, meciurile urmând să se desfășoare în orașul Rogatec (Slovenia).

Citit 673 ori Ultima modificare Marți, 11 Iulie 2023 10:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.