CS Municipal, la primul antrenament

CS Municipal, la primul antrenament
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Peste două zile, pe 17 iulie, se va da startul pregătirilor echipei de handbal feminin CS Municipal Galaţi. Formaţia, care a retrogradat la finele sezonului trecut, se pregătește să revină în "Liga Florilor". La reunire vor fi prezente 21 de fete, iar antrenamentele vor fi conduse de una dintre cele mai reprezentative handbaliste ale Galațiului - Daciana Balaban. În lot sunt deja două noutăți - Diana Nichitean (HC Zalău) și Alexandra Andrei ("U" Cluj), şi se mai contează pe încă două transferuri, plus promovarea a trei junioare din pepiniera proprie. Pregătirile vor continua la Galaţi, iar luna viitoare este posibil un cantonament, completat cu jocuri de verificare.

HALTERE. Lotul național de haltere juniori și tineret și-a schimbat "sediul" în ultima parte a cantonamentului pentru Campioanele Europene, care se vor desfăşura în România. Printre cele 14 sportive aflate acum la Bascov, care vor reprezenta România la întrecerea de la București, se află și Alice Halmac, componentă a Centrului Național de Pregătire Olimpică, condus de gălățeanul Costel Dimofte, dar și Alexandra Alexe, de la Dunărea Galați (antrenori Nicolae Mihai și Marin Otinceanu).

FOTBAL. Arbitrul gălățean Adrian Viorel Cojocaru va conduce meciul din prima etapă a Superligii dintre CFR Cluj şi Poli Iași, sâmbătă seara, ora 21,00.

Citit 638 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iulie 2023 05:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.