Agresivitatea gălățenilor, dusă la extrem: Oțelul - FCSB

Agresivitatea gălățenilor, dusă la extrem: Oțelul - FCSB
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Antrenorul Dorinel Munteanu și-a reiterat ideea de agresivitate dusă la extrem și înaintea meciului cu FCSB, în care și-a propus să câștige partida.

Citește și Măsuri de ordine publică la meciul dintre Oțelul Galați și FCSB. Jandarmii şi poliţiştii, pregătiţi de orice

                Curse suplimentare de transport pentru meciul de sâmbătă seara

Etapa a treia a Superligii programează sâmbătă seară, la Galați, de la ora 21,30, partida Oțelul – FCSB, una de foarte mare interes atât pentru gălățeni, cât și pentru publicul larg. Toate biletele au fost deja vândute pentru acest meci, pentru care și un stadion de peste 20.000 locuri ar fi fost neîncăpător. Pasiunea pentru fotbal a gălățenilor și curiozitatea de a vedea la lucru FCSB-ul, echipă de care n-ai cum să te ferești în mass-media centrală, ar fi principalele ingrediente ale succesului pentru vânzarea într-un timp foarte scurt a tuturor biletelor.

La capătul meciului cu CSU Craiova, de luni seară, din etapa trecută, Dorinel Munteanu surprindea printr-o declarație atipică, în care cerea o agresivitate dusă la extrem în fața celor de la FCSB. Iar pe aceeași idee a marșat Munti și la conferința de presă de dinaintea partidei.

”Suntem în fața celei de-a treia etape a Superligii. Întâlnim una dintre cele mai bune formații din campionatul intern, FCSB – o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Are jucători valoroși. Jocul nu va fi ușor, va fi unul extrem de greu, dar aștept foarte mult de la echipa noastră. Mai ales că jucăm pe teren propriu, îmi doresc o organizare foarte bună, o implicare foarte bună, o agresivitate sportivă dusă la extrem. Sunt convins că și suporterii vor fi alături de noi și ne vor susține, pentru că, așa cum am demonstrat și anul trecut, garantez că echipa va crește de la joc la joc în randament. Încă nu sunt integrați 100% jucătorii nou-veniți, pentru că n-a fost timpul necesar”, a spus Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului.

Fără probleme de lot la Oțelul, dar ce echipă bagă Gigi Becali?

Antrenorul gălățenilor a anunțat că nu sunt probleme de lot, în afară de mai vechea absență a portarului Dur-Bozoancă, dar că va face modificări în primul ”unsprezece”. Mai mari semne de întrebare sunt la echipa FCSB, aflată între dubla de calificare cu bulgarii de la ȚSKA 1948 Sofia, în fața cărora au deja un avans de 1-0 grație victoriei din țara vecină.

La Oțelul e de așteptat să revină în echipă Rus, ca fundaș dreapta, după ce Jelev l-a dezamăgit pe Dorinel Munteanu în meciul de la Craiova, plus o altă revenire în primul ”unsprezece” a lui Ursu, lăsat în afara lotului în runda precedentă. Acesta i-ar lua locul în echipă lui Bodișteanu, ce ar rămâne doar rezervă. Iar de pe bancă va dispărea în mod cert bulgarul Dimitrov, fiind reintrodus Cîrjan pe lista de joc. Mai multe semne de întrebare apar în privința primului 11 de la FCSB, acolo unde patronul Gigi Becali este imprevizibil în mutările pe care le impune la echipă.

Oțelul (echipa probabilă): Stoian – Rus, Yabre, Lopez, Panait – Teles, Neagu, Cisotti – Pop, Fatai, Ursu;

FCSB (echipa probabilă): Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovici – Djokovici, Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Coman.

Meciul Oțelul – FCSB va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport.

Citit 6163 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iulie 2023 09:40

9 comentarii

  • postat de Atenție, FCSB-iștii fac simulări de fault în apropierea careului mare sau în careu, pentru lovituri libere sau 11 metri
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 17:14
    109.166.128.***
    Prin agresivitate, Dorinel a cerut jucătorilor mobilizare, implicare, joc la efort. Linia de mijloc trebuie să susțină linia de apărare, mai ales în primele 15-20 minute de joc, când FCSB-iști vor ataca susținut pe scheme de atac pregătite, să-i menținem cât mai departe de poarta noastră, să ținem j
    0
    0
  • postat de Issos
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 10:32
    46.97.176.***
    Sa ii explice cineva lui Cissoti câtă agresivitate trebuie sa aibă în teren, sa nu ajungă la vadă roșu, în fața ochilor.
    0
    0
  • postat de Iulian
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 09:24
    93.122.251.***
    M-as bucura ca cei din galerie de la Otelul sa aiba cateva cantece si scandări frumoase pe tru echipă, de la care sa invete si copiii prezenti la stadion. Poate renuntam la injuraturile de 4 clase si demonstram ca putem fi si inteligenti in a sustine o echipă.
    0
    0
  • postat de MIMI
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 08:26
    86.124.202.***
    -Contribuabilule-stai acasă si uite-te la Tom și Jerry că la fotbal ești afon! Așteaptă traseul 10 care te duce la orășelul copiilor !!!La etapa asta la Galati va fi surpriză.. chiar cu un egal ,dar mingea e rotundă și poate avem noroc să dăm și gol!!!La Craiova a fost alt OȚELUL, credem în DORINEL
    0
    0
  • postat de Gambler
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 07:45
    46.97.176.***
    Cota peste 2,5 cartonase galbene otelul 1,75. Peste 17,5 faulturi și peste 3,5 cartonase galbene otelul 5,2. Măcar sa facem un ban.
    0
    0
  • postat de Ion
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 05:57
    5.13.152.***
    Amator: cati galateni get-beget sunt in echipa Otelul?
    0
    0
  • postat de Hai Oțelul
    Vineri, 28 Iulie 2023 19:03
    37.161.93.***
    Hai Oțelul. Trebuie să batem cea mai urat și mizerabil club de sorginte sovietica mioritizat și manelizat ca la final să fie și o clona ratata. Aceeași mizerie este și clubul din liga 2.
    0
    0
  • postat de Dante
    Vineri, 28 Iulie 2023 18:53
    109.103.134.***
    Dacă-l bagă pe Cârjan în teren, ne facem de râsul curcilor...
    0
    0
  • postat de contribuabil
    Vineri, 28 Iulie 2023 18:12
    86.124.200.***
    interesul e pentru a vedea FCSB.... e normal sa se asigure transport public la ora finalului.... nu mai exagerati realitatea... oricum FCSB e mult mai buna si valoroasa. important e sa luptam pana la final... HAI OTELUL!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.