VOLEI. „Tricolorii”, două meciuri în Macedonia

VOLEI. „Tricolorii”, două meciuri în Macedonia
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. În weekend, lotul național al ”tricolorilor” României a avut programate două partide de verificare cu Macedonia de Nord, în vederea participării la apropiatul Campionat European. În ambele, victoriile au fost împărțite: 3-0 și 1-3. Cantonamentul în vederea acestui important eveniment, după cum am mai anunțat, are loc la Brașov, sub îndrumarea selecționerului Sergiu Stancu, care zilele acestea a împlinit o frumoasă vârstă – 41 de ani. ”La mulți ani!” îi transmitem și noi. În zilele următoare, ”tricolorii” mai au programate patru asemenea partide – cu Cehia și Finlanda (câte două duble).

HANDBAL. Echipa feminină CSM Galați continuă antrenamentele în cantonamentul de la Bistrița, unde se pune accent pe acumulările fizice, dar și pe cele tehnico-tactice. În acest sens, antrenoarea Daciana Balaban ne-a informat că are programate trei jocuri de verificare – cu Activ Prahova Ploiești și ”U” Cluj.

FOTBAL. Meciul de astăzi, Petrolul – Rapid  București, important pentru configurația clasamentului, va fi arbitrat de gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru.

ATLETISM. La a 12-a ediție a Ultramaratonului Mărăști – Mărășești au participat sportivi din cinci județe, între care și veteranul atleților gălățeni, Cătălin Brăila. A fost un maraton istoric, fără clasificare.

Citit 480 ori Ultima modificare Duminică, 06 August 2023 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.