Oțelul are acum și echipă de fete!

Oțelul are acum și echipă de fete!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cum licențierea pentru cluburile din Liga I de fotbal presupune ca acestea să aibă și echipe de fotbal feminin, cei de la Oțelul au reușit să ajungă la o înțelegere printr-un parteneriat cu AFC Universitatea Galați. Astfel, aceasta din urmă a intrat sub tutela Oțelului, purtând același nume pentru echipa de fotbal feminin în competițiile naționale.

”SC Oțelul Galați are bucuria de a anunța startul unui parteneriat cu AFC Universitatea Galați, colaborare prin intermediul căreia echipa feminină de fotbal a comunității va purta numele de SC Oțelul Galați. Asocierea celor două cluburi completează politica de licențiere FRF a singurei campioane a Moldovei la fotbal și reprezintă un motiv suplimentar de mândrie pentru toți suporterii roșu-alb-albaștri”, se arată într-un comunicat de presă al celor de la Suporter Club Oțelul Galați.

Astfel, echipa feminină de fotbal Oțelul va juca în noul sezon în Liga a II-a, după ce a retrogradat în ediția precedentă a primului eșalon. Până în acest moment, în seria din care face parte și echipa de fete a Oțelului, mai sunt înscrise alte cinci echipe: FCSB (feminin), Fair-Play București, Măgura Bacău, Vasas Femina Od. Secuiesc și Juniorul București.

Citit 1708 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2023 08:31

3 comentarii

  • postat de foarte bine. asta e.
    Marți, 08 August 2023 19:18
    89.39.81.***
    unde e lege nu-i tocmeala.....
    0
    0
  • postat de comunismul
    Marți, 08 August 2023 17:37
    5.13.220.***
    da de parca fcsb are asa ceva! au da au astia de la universitatea cluj! doar! cfr cluj nu are! fc botosani nici atat! sepsi sfantu gheorghe nici ei! asa ca cine se baga la asa ceva! sau pe cine intereseaza! oricum nici echipa masculina nu merge! abia abia! nu vedeti numai egaluri si o infrangere!
    0
    0
  • postat de Doru
    Marți, 08 August 2023 09:11
    95.76.37.***
    Nu e un lucru tocmai bun
    Clubul Otelul are un buget foarte limitat (nu cred ca jucatorii au drepturile la zi)
    in plus gazonul stadionului Otelul nu poate face fata la inca o echipa de fotbal divizionara
    tinand cond de faptul ca vor avea pretentii sa joace pe Otelul.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.