Tabără pentru micii hocheiști

Tabără pentru micii hocheiști
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

TABĂRĂ. Cele zece zile alocate taberei de la Bran au trecut foarte repede pentru cei 23 de copii de la CSM Dunărea, practicanți ai hocheiului pe gheață, aceștia savurând din plin o vacanță activă. Grupul de copii a fost condus de un colectiv de tehnicieni, format din Evgeny Emyliananko, Cristi Istrate, Alexei Baskov și Cezar Gheorghe. Pentru noul an competițional, Dunărea intenționează să participe în Campionatul Național la U13 și U15, dar și la Transylvania Hockey League la U7, U9 și U11.

FOTBAL. Viitoarele campionate ale Ligii a IV-a și a V-a vor avea startul la sfârșitul acestei luni, respectiv începutul lui septembrie. În prezent, la Asociația Județeană de Fotbal se fac înscrierile pentru cele două competiții. După toate probabilitățile, Liga a IV-a va fi cu 12 echipe, iar a V-a, cu 15 echipe.

Altfel, s-a încheiat cursul de instruire de la Cheile Grădiștei pentru cei care vor oficia la meciurile Ligii a III-a, meciuri ce vor demara pe 26 august. Galațiul va fi prezent cu 4 arbitri, 4 asistenți și doi observatori.

ȘAH. Campionatul Național de șah al României s-a desfășurat în orașul Sebeș, cu participarea a 84 de concurenți. La sfârșitul celor nouă runde, câștigător a fost declarat Kiril Șevcenko de la CC Șah București, cu 8 puncte. Pe locul al treilea, cu 5,5 puncte, a terminat Samuel Timotei Ghimpu, dublu legitimat, la Smart Galați și Clubul Central de Șah București. Acesta a înregistrat 5 victorii și trei remize.

Citit 548 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2023 16:14

1 comentariu

  • postat de Bravo! Bravo!
    Miercuri, 09 August 2023 14:44
    82.76.110.***
    Cinste antrenorilor și părinților care țin în viață hocheiul gălățean!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.