Încă trei jucători noi la Oțelul

Încă trei jucători noi la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Evoluția Oțelului de la meciul cu Sepsi (1-1) a reușit să impresioneze mai multă lume din fotbalul românesc, iar ambițiile lui Dorinel Munteanu au fost sporite de declarațiile oferite după meci. Acesta s-a declarat nemulțumit cu doar cele trei puncte din clasament, crezând că echipa sa ar fi meritat să aibă mai multe puncte.

”Nu sunt mulțumit după patru etape cu trei puncte. Cei care sunt în lotul meu și sunt mulțumiți cu acest punct nu o să mai stea foarte mult la Oțelul Galați. O să am discuții foarte deschise cu jucătorii, tot ce am discutat cu ei până acum a fost foarte deschis, tot ce au vrut le-am oferit, dar vreau un randament mai bun, mai ales al celor mai vechi care mă cunosc foarte bine că nu sunt mulțumit cu puținul și vreau să-mi ating obiectivele, chiar dacă acum sunt departe de obiectiv (n.r. – calificarea în play-off)”, a spus Dorinel Munteanu.

De asemenea, tehnicianul gălățenilor a adăugat, într-o intervenție la Fanatik, că vor mai veni trei jucători până la finalul perioadei de transferuri. Dintre aceștia, unul va fi român, iar ceilalți doi străini. În același timp, cel puțin cinci jucători ar trebui să se despartă de gruparea gălățeană în perioada următoare.

Citit 9672 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2023 08:36

2 comentarii

  • postat de La Sepsi am schimbat jucătorii masiv prea repede, pentru a conserva scorul și am mutat presiunea atacului Sepsi pe poarta noastră. Nu-i belea,, învățăm și jucăm, suntem în joc.
    Joi, 10 August 2023 15:56
    109.166.132.***
    Nu prea am avut noroc, cred că în ratări clare faze de gol suntem primii în Liga 1, zic eu, mai ales în jocul cu UTA și SEPSI. Cu toate că băieții joacă destul de bine pe ansamblu, nu avem puncte în meciuri câștigate, ratările clare de gol, ne omoară.
    0
    0
  • postat de Mario
    Joi, 10 August 2023 11:19
    89.137.136.***
    Să vedem ce jucători vor veni...dintre cei 5 care vor pleca..ar tb să fie bulgarul Dimitrov..cred că portarul Păun..ceilalți 3..vom vedea..sunt mai mulți candidați care n au rupt gura târgului..Carjan..Zivulici..Jardan..nici din cei portughezi nu I mare lucru de ei..depinde de antrenor..
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.