CSM Galați, primul meci de verificare

CSM Galați, primul meci de verificare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HANDBAL. CSM Galați a susținut primul test în cantonamentul pe care îl efectuează la Bistrița. Formația gălățeană a întâlnit o colegă de eșalon - Activ Prahova Ploiești, echipă care activează tot în Divizia A de handbal feminin. Rezultatul nu a contat, mai ales că a fost o partidă în care s-au exersat scheme de joc și diferite sisteme de joc.

Antrenorii Daciana Balaban și Relu Druțu au folosit toate jucătoarele pe care le au în cantonament: Prodan, Micu, Petre și Aron portari - Eiler, Ichim, Chiriac, Prescură, Bichir, Andrei, Nichitean, Corban, Andrița, Lazăr, Manolachi, Tănasă, Lopătaru, Zegrean, Merlă și Frăsinel.

ATLETISM. Ștafeta feminină de 4x400 m a României, în componența Ștefania Zediu/Claudia Costiuc/ gălățeanca Rebeca Ciocan/ Maria Capotă s-a calificat în finala Campionatului European de atletism U 20 ce se desfășoară la Ierusalim.

TENIS. Gălățeanul Mihai Leonard Mironescu, însoțit de antrenorul său Mircea Basarab, de la Clubul Dacia, a participat la un turneu internațional în Belgia. La categoria Under 18 tenismenul gălățean a înregistrat două victorii și o înfrângere.

Citit 735 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.