Echipelor noastre nu le priește Cupa!

Echipelor noastre nu le priește Cupa!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

”Cupa României”, a doua competiție națională a fotbalului nostru, a programat miercuri a doua etapă din acest sezon. Ambele echipe din județul nostru ce activează în Liga a III-a au jucat în deplasare și au părăsit terenul învinse.

Unirea Braniștea s-a deplasat la echipa foștilor ”oțelari” Tănase și Pelin, Viitorul Ianca, pierzând la limită: 0-1 (0-0), după o dispută echilibrată. Oaspeții au amenințat poarta adversă în câteva rânduri, însă cei de la Ianca au punctat pe un contraatac în minutul 88.

Brăniștenii au aliniat echipa: Paharnicu – Mihai, Popa, Enache, Hilohi – Murgoci, D. Cireș – M. Cireș, Răducan, Țicămucă – Docuz. Au mai intrat: Gherase și Lefter.

Sporting Liești a jucat tot în deplasare, la Rapid Brodoc (jud. Vaslui). Echilibrat a fost și acest meci și încheiat tot cu succesul gazdelor la scorul de 1-0 (0-0). Reușita s-a petrecut în minutul 53. După succesul din primul meci din Cupă, 1-0 la CSM Focșani, lieștenii părăsesc competiția, chiar dacă au avut și o bară într-o partidă fără prea multe ocazii foarte clare.

Sportul a jucat în formula: Cilighidreanu – Podașcă, Maftei, Munchiu, Bădilaș – Țopa, Iacob, Mihu, Al. Stan – Crihană, Costea. Au mai intrat: Chiriac, Grigoraș, Dulgheru și F. Dima.

Sâmbătă, Unirea joacă un meci amical, acasă, cu Viitorul Cireșu (fruntașă în Liga a IV-a brăileană), în timp ce Sporting are programat următorul joc de verificare pe 16 august, cu Aerostar Bacău.

Citit 839 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2023 01:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.