Oțelul, în căutarea primei victorii din Superligă

Oțelul, în căutarea primei victorii din Superligă
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Gruparea gălățeană își dorește să bifeze primul succes din campionat, după patru etape în care a adunat trei puncte după trei remize și o înfrângere.

Oțelul – ”U” Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 18.30, pe Stadionul ”Oțelul”, iar fanii echipei își doresc să-și vadă favoriții victorioși la capătul partidei. Altfel, toate declarațiile optimiste din partea lui Dorinel Munteanu legate de o eventuală luptă la play-off ar putea fi puse la îndoială și de cei mai optimiști suporteri. Adversara Oțelului are una dintre cele mai slabe defensive după primele patru runde, primind gol la fiecare dintre cele patru jocuri de până acum. Clujenii vin după o remiză cu Dinamo, scor 1-1, pe teren propriu (meci disputat la Mediaș). Celelalte rezultate au fost de: 1-1 la Petrolul (cu penalti ratat de către ploieșteni în repriza secundă), 0-3 contra Rapidului (tot la Mediaș) și 4-3 cu FCU 1948 Craiova, în deplasare.

Reîntâlnire cu trei foști ”oțelari”

Meciul cu Universitatea Cluj poate fi considerat unul deosebit pentru unii dintre reprezentanții clujenilor, care au mai avut contact cu Oțelul în trecut. Este vorba despre Gabriel Giurgiu, fost jucător al gălățenilor și actualmente conducător de club la adversara de sâmbătă, plus fotbaliștii Ioan Filip și Andrei Miron. Primii doi sunt chiar campioni cu Oțelul, la titlul din 2011, iar cel din urmă este gălățean crescut la gruparea gălățeană.

Miron a oferit declarații într-o conferință de presă înaintea partidei de la Galați, pentru prima oară în cariera sa în postura de adversar al Oțelului.

”Un meci destul de dificil, jucăm la o echipă care cred că arată bine din punct de vedere defensiv. E o echipă agresivă și jucăm pe un teren unde și aportul publicului este un factor important pentru ei, dar sperăm și cred că o să mergem să câștigăm trei puncte pentru că avem nevoie de ele. Este echipa la care m-am format ca jucător, mi-am făcut junioratul. S-au schimbat multe lucruri de când am plecat eu. Mă bucură faptul că sunt oameni serioși, au un antrenor foarte bun, care îi organizează foarte bine și se văd lucrurile acestea”, a spus Miron referitor la meciul echipei sale de la Galați.

Dur-Bozoancă, apt să revină în poartă

A revenit și portarul Cosmin Dur-Bozoancă, după perioada de refacere de după intervenția chirurgicală suferită la umăr în această vară. După ce a pus umărul, la propriu, pentru promovarea echipei, acesta ar putea să revină în poarta Oțelului cât de curând, poate chiar de la meciul cu ”U” Cluj. Fără mari probleme de lot, e de așteptat ca Dorinel Munteanu să nu mai facă așa multe modificări în cadrul primului unsprezece față de etapa trecută, după jocul foarte bun prestat în deplasarea de la Sepsi.

Astfel, Oțelul ar putea să înceapă în formula: Dur-Bozoancă – Jelev, Yabre, Lovric, Panait – Cisotti, Lopez, Gaitan – Pop, Cîrjan, Bodișteanu.

Tichetele pentru Oțelul – ”U” Cluj se găsesc la casele de bilete din jurul stadionului, iar cei care nu pot ajunge la arenă își pot urmări favoriții la lucru în transmisiune directă pe canalele Digi Sport, Orange Sport sau Prima Sport.

Citit 2856 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 August 2023 20:43

3 comentarii

  • postat de comunismul
    Duminică, 13 August 2023 16:35
    5.13.130.***
    da prima victorie la pulivara!
    0
    0
  • postat de Mario
    Sâmbătă, 12 August 2023 14:05
    89.137.136.***
    Dacă nici pe ăștia nu I batem,nu mai batem pe nimeni,este cea mai bună formulă de echipă, cu excepția lui Carjan,care este depășit total, nici Fatai n a rupt gura târgului, deci neapărat ne tb un atacant ca valoare peste cei 2,bulgarul e praf,dar cu suporterii și galeria în spate tb să câștigăm....
    0
    0
  • postat de Hai să spargem ghinionul, să fie victorie
    Sâmbătă, 12 August 2023 00:42
    109.166.131.***
    Cu toți avem nevoie de o victorie, galerie, spectatori gălățeni, jucătorii noștri și chiar pentru Dorinel, pentru moral, pentru creșterea încrederii în noi. Hai să spargem ghinionul cu U Cluj, că-i păcat de munca jucătorilor și a lui Dorinel, se poate, Doamne Ajută și cu noroc să fie.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.