Ștafeta României, locul 6 la „Europene”

Ștafeta României, locul 6 la „Europene”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

ATLETISM. Ștafeta feminină de 4x400 m, în componența Ștefania Zediu/ Claudia Costiuc/ gălățeanca Rebeca Ciocan/ Maria Capotă, calificată în finala Campionatului European de atletism U 20 de la Ierusalim, a ocupat locul șase în clasamentul final.

FOTBAL. Jucătorii de la Unirea Braniștea vor întâlni astăzi, ora 10,30, echipa brăileană Viitorul Cireșu (județul Brăila) pe teren propriu. Este al șaptelea meci de verificare al brăniștenilor, plus unul în Cupă. Lieștenii vor juca tocmai miercuri, 12 august, cu Aerostar Bacău. Pentru ei va fi al treilea meci amical, plus două în Cupă.

HANDBAL. Echipa feminină de handbal CS Municipal Galați, ce va participa în al doilea eșalon național, a încheiat stagiul de pregătire în cantonamentul din orașul Bistrița. A fost o perioadă utilă, în special în ceea ce privește acumularea fizică. Au fost și trei meciuri de verificare în care nu au contat scorurile. Partenere au fost Activ Prahova Ploiești și ”U” Cluj.

ARBITRAJE. Meciul etapei a V-a a Superligii de fotbal, dintre Dinamo și FC Botoșani va fi condus de arbitrul gălățean Adrian Viorel Cojocaru. În Liga a II-a va fi prezent Alexandru Burloiu, în calitate de al patrulea arbitru la Unirea Slobozia – Viitorul Pandurii Tg. Jiu, iar Simona Rența – observator la CS Șelimbăr – Unirea Dej.

Citit 505 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2023 14:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.