Buchet de medalii la bărci Dragon

Buchet de medalii la bărci Dragon
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

CANOTAJ. Campionatul Național de bărci Dragon a adunat pe pista nautică de pe Lacul Bascov un număr record de ambarcațiuni. În aceste condiții, concurenții au fost nevoiți să tragă în serii de calificare pentru a ajunge în finale. Sportivii gălățeni de la Clubul Dunărea s-au prezentat excelent, având numai clasări fruntașe. Astfel, la categoria seniori au participat patru echipaje, care au cucerit medaliile de aur la două probe - 200 m mixt și 2.000 m mixt, precum și pe cele de argint la 200 m masculin și 2.000 m masculin. Primul loc și medaliile din cel mai prețios metal au fost obținute și la categoria Master (plus 40 ani) - la 200 m mixt și 2.000 m mixt. Performanțele din acest an au fost superioare celor din sezonul trecut, când au fost cucerite trei titluri de campioni și unul de vicecampion.

Și juniorii de la CS Școlar au avut prezențe notabile, cucerind 4 medalii, după cum urmează: argint la junioare, la senioare și seniori mixt, bronz la juniori, plus două locuri 4 - la juniori mixt și seniori mixt.

FOTBAL. Nemaiavând meciuri de "Cupa României", echipele gălățene din Liga a III-a de fotbal și-au programat pentru astăzi partide de verificare. Unirea Braniștea va juca pe propriul teren cu CSM Adjud, în timp ce Sporting Liești o va întâlni pe Aerostar Bacău, acasă, ora 12,00.

Citit 523 ori Ultima modificare Marți, 15 August 2023 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.