Evoluție proastă, cu încă un punct în clasament. Meci de uitat, la Botoșani

Evoluție proastă, cu încă un punct în clasament. Meci de uitat, la Botoșani
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

UPDATE, 20 august 2023, ora 13,25

 

FC Botoșani - Oțelul 0-0 a fost, poate, cel mai de neprivit meci din acest start de Superligă, cele două echipe arătând foarte rău în contextul fotbalului adevărat

Oțelul merge din egal în egal, iar partida de la Botoșani a fost una de care elevii lui Dorinel Munteanu ar trebui să uite cât mai repede. Ca circumstanțe atenuante pentru jocul foarte slab prestat de cele două formații ar putea fi și căldura mare, dar chiar și-așa e greu de găsit explicații la șuturile lamentabile ale atacantului Dimitrov, din poziții favorabile pentru un vârf.

Gălățenii au început mai bine jocul de la Botoșani, curajos, în jumătatea adversă cu întregul efectiv, iar câteva ocazii timide au început să apară. Partea a doua a avut-o pe FC Botoșani cu inițiativa, dar contraatacurile ivite pentru Oțelul s-au încheiat din ce în ce mai eronat, mai ales după intrarea pe teren a străinilor aduși la cantitate (nu la calitate), precum Dimitrov, Teles sau Maciel.

Goluri anulate și penaltiuri neacordate

Deși s-a plâns de arbitraj la finalul jocului, pentru un presupus penalti la Cisotti în prima repriză, antrenorul Dorinel Munteanu n-are motive de nemulțumire cu privire la brigada de arbitri. Asta după ce gazdele au avut două goluri anulate pe motiv de ofsaid, dintre care la primul este total neclar dacă liniile au fost trasate corect în camera VAR, iar pe transmisiunea directă a părut chiar gol valabil la Camara - chiar i-a dat mingea printre picioare portarului Stoian. Dar și un penalti putea fi acordat pentru Botoșani, în repriza a doua, când Jelev l-a oprit pe Camara în careu, fără ca bulgarul să fi atins mingea.

"Consider că am avut un penalti la Cisotti, dar VAR-ul nu l-a validat. Am fost în tensiune foarte mare și la celelalte ocazii sau vizionări ale VAR-ului la echipa adversă. Trebuie să fiu mulțumit cu acest meci egal", a spus Dorinel Munteanu, la capătul partidei.

Fără victorie după șase etape, dar optimismul rămâne

De asemenea, Munteanu s-a declarat optimist în privința a ceea ce urmează pentru gălățeni, considerând de ajutor egalul scos de la Botoșani. "Sunt convins că aceste remize ne vor ajuta, când va veni prima victorie, jucătorii vor prinde și mai mare încredere și vom fi mai inspirați la finalizare, dacă pot să spun așa. Marcând un gol și având atâtea ocazii, cred că altul era deznodământul acestei partide și poziția noastră în clasament. Cu aceste puncte, cinci în șase etape, cu 2-3 victorii legate - ceea ce ne dorim să facem și muncim pentru asta - cred că va arată altfel clasamentul și se va vorbi altfel despre Oțelul Galați, dar așteptăm prima victorie".

Pentru Oțelul urmează meciul cu FC Voluntari, vineri, 25 august, de la ora 18.30, pe Stadionul "Oțelul".

 


Unul dintre cele mai slabe meciuri de până acum din Superliga s-a disputat la Botoșani, sâmbătă după-amiază: FC Botoșani - Oțelul 0-0. A fost un meci plin de erori tehnice din partea jucătorilor ambelor echipe, iar privitorii neutri pot fi considerați masochiști dacă au rămas în fața televizoarelor pe toată durata partidei.

Oțelul a început mai curajos, cu câteva ocazii de poartă, dar cu timpul s-a retras în propria jumătate de teren. Iar pe contraatac jucătorii lui Dorinel Munteanu n-au găsit niciodată soluțiile potrivite pentru a fi cu adevărat periculoși pentru poarta adversă.

Cei de la Botoșani pot contesta arbitrajul, după ce au cerut un penalti la un contact în careu între Jelev și Camara, plus că au avut două goluri anulate pe motiv de ofsaid. Primul dintre acestea este la limită, iar reluările din transmisiunile TV au fost neconcludente.

Oțelul a jucat în formula: Stoian – Adăscăliței, Yabre, Lovric, Jelev – Cisotti, Lopez, Jardan – Pop, Cîrjan, Bodișteanu. Au mai intrat: Tănasă, Maciel, Dimitrov, Teles și Neagu.

Gruparea gălățeană a strâns cinci puncte după primele șase etape, dar rămâne fără meci câștigat până acum în Superliga.

Următoarea partidă este programată vineri, 25 august, pe teren propriu, cu FC Voluntari.

Citit 3064 ori Ultima modificare Luni, 21 August 2023 15:27

11 comentarii

  • postat de daca nu ne mentinem greu ne mai ridicam...ar fi pacat.
    Duminică, 20 August 2023 17:31
    89.39.81.***
    trebuie neaparat facuta curatenie in lot si adusi 2,3,4 jucatori pe profil de mijloc, inaintasi de valoare de L1. chiar daca costa. politica asta cu jucatori multi si luati fara bani sau prea putini e falimentara. se stie ca e greu sa ajungi in liga 1 dar mai greu e sa te mentii.
    0
    0
  • postat de Sa nu credeți ca voluntari sint slabi...
    Duminică, 20 August 2023 11:27
    213.233.88.***
    O echipa de superliga pe lingă "furnici" trebuie sa aibă și 2,3 jucători ce fac diferența pe tabela... La voluntari, islandezul și slovacul. O sa ne facă viata grea.... Islandezul lovea mingea perfect din toate pozițiile. La penalty, ciudat a dat....jucau cu Dinamo.
    0
    0
  • postat de Nu mai jucați la egal
    Duminică, 20 August 2023 10:23
    213.233.88.***
    Egalurile nu sint soluția... Trebuie 3 puncte din victorie. Altfel o sa vedem la înjumătățire cu ce raminem....
    0
    0
  • postat de Alz
    Duminică, 20 August 2023 08:04
    178.138.96.***
    Este din ce in ce mai clar că la nivel de apărare și portar suntem OK. Problemele incep de la linia de mijloc și continuă cu atacul. Nu avem atacant. Pentru a face față în Liga 1 ne trebuiesc doi mijlocași centrali de valoare și 1-2 atacanți.
    0
    0
  • postat de Omu Păianghen
    Duminică, 20 August 2023 02:42
    5.13.208.***
    Foarte slabă prestația Oțelului la Botoșani.
    Noroc cu acele goluri anulate (anulate corect, dar la limită).
    Poate cu ocazia asta scăpăm de mentalitatea păguboasă de a da mereu vina pe arbitraj...
    0
    0
  • postat de Relu
    Duminică, 20 August 2023 00:00
    109.166.133.***
    Demisia! Pleaca!
    0
    0
  • postat de bufa, bufa. meci foarte slab...jocul otelului nu creste. doar antrenorul e multumit si are viziuni de play-off
    Sâmbătă, 19 August 2023 22:19
    89.39.81.***
    jucatorii parca se intilnesc doar la meciuri. pe aparare bufa, atac la intimplare. nu vezi scheme de joc, relatii intre jucatori pe combinatii. cornerele si loviturile libere cu centrare , un dezastru. se spera la un sut norocos, o greseala a adversarilor. 5 schimbari? prea mult. nu e unul sa arate
    0
    0
  • postat de Rău nu a fost, la atac dați drumul la pasă la un coleg aflat într-o poziție mai bună, nu faceți fente în plus
    Sâmbătă, 19 August 2023 22:10
    109.166.129.***
    0-0 în deplasare, deci avem portar și apărare, la atac, tot 0, ne pierdem în individualități orgolioși, fente în plus în loc de pasă decisivă la coechipier, șut spre poartă în loc de pasă la coleg mai bine plasat în fața porții, vor să crească în ochii lui Dorinel, bănuiesc să nu fie dați afară.
    0
    0
  • postat de Dezamagitor !
    Sâmbătă, 19 August 2023 21:39
    89.39.81.***
    Nu mai comentez pentru ca nu-mi postati comentariul !
    0
    0
  • postat de Asally
    Sâmbătă, 19 August 2023 21:16
    81.18.65.***
    Mă, tot e bine! Nu sunt chiar slabi de tot, sunt AC/DC dar pana la ce erau odata ABBA, mai au de halit. E clar, se balacesc in noroi acum, ca n-au deloc tehnica, rezistenta si curaj. In schimb au nevoie de multi, multi bani de la bugetul Primariei ca s au cam dus pe salarii! Pe cand in audienta?
    0
    0
  • postat de Iulian
    Sâmbătă, 19 August 2023 21:16
    93.122.251.***
    Din 6 meciuri am dat in total 3 goluri si am adunat 5 puncte. Nu stiu daca e foarte rau ,dar sigur nu e bine.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.