Oțelul mai așteaptă încă trei jucători

Oțelul mai așteaptă încă trei jucători
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Gruparea gălățeană e pe cale să ajungă la un număr de 16 noi jucători în lot pentru Superligă, conform spuselor lui Dorinel Munteanu - care mai așteaptă încă trei noi elevi sub comanda sa, după oficializarea lui Cisse.

Oțelul se pregătește să se apropie de 16 noi jucători, iar dacă îl punem la socoteală și pe Ursu - revenit după împrumutul de la Braniștea - se apropie numeric de campania istorică de transferuri a lui Marius Stan din iarna lui 2005. Atunci conducătorul de legendă al "oțelarilor" a adus tot cam atâția jucători și urma să se formeze o generație care a adus performanțe pe bandă rulantă.

Revenind la situația zilelor noastre, Oțelul i-a adus deja pe următorii: Stoian, Păun (portari), Jelev, Cisse, Joao Serrao, Lovrici (fundași), Teles, Lopez, Gaitan, Maciel (mijlocași), Bodișteanu, Pop, Tănasă (atacanți). Acestora li se vor alătura alți trei jucători în perioada următoare. Posturile vizate sunt cele de fundaș stânga, mijlocaș ofensiv (inter) și atacant.

"Locul lăsat de Nedelea va fi completat. Mai avem nevoie de 2-3 jucători, vreau să întăresc echipa. Din nefericire, Pablo Gaitan trebuie să se opereze la menisc, va lipsi cel puțin o lună. Trebuie să acoperim postul, mai avem în vedere un atacant, un inter stânga sau dreapta, până pe 3 septembrie vor mai fi mișcări", a spus Dorinel Munteanu.

Pe lângă plecarea lui Nedelea, postul de fundaș stânga a rămas descoperit pentru moment și prin accidentarea lui Panait. Așa că pe lângă cele două posturi considerate esențiale de către Dorinel Munteanu de a aduce noi jucători, inter și atacant, se adaugă și cel de fundaș stânga. În total se va ajunge la 16 fotbaliști noi în lot. Unul dintre cei ce vor veni se preconizează a fi italian, după ce rețeta Cisotti a avut succes și acesta a devenit și căpitan al echipei.

Din nou pe ultimul loc valoric

După ultimele mutări din mercato ale celorlalte echipe din Superligă, Oțelul a picat pe ultimul loc în clasamentul valoric, conform transfermarkt. Astfel, lotul gălățenilor este estimat la 5,06 milioane de euro, cu o medie de 149.000 de euro per jucător. Ca nivel general, gălățenii au o valoare estimată cu aproape un milion de euro mai puțin față de următoarea clasată, Dinamo, cotată la 6,09 milioane de euro, iar mai sus urmează Poli Iași (6,71), UTA (6,76), FC Botoșani (7,06) și Petrolul (8,23). Ca medie per jucător, deasupra Oțelului se află Poli Iași (168.000 euro), Dinamo (203.000), FC Botoșani (221.000), UTA (225.000) şi Petrolul (236.000).

Cel mai valoros lot din prima ligă este cotat cel al FCSB, cu 31,15 milioane de euro, respectiv o medie de 1.200.000 per jucător. Lotul bucureștenilor este estimat a fi cu zece milioane peste următoarea clasată la acest capitol, Farul (21,04).

 

Citit 4658 ori Ultima modificare Luni, 21 August 2023 14:50

3 comentarii

  • postat de comunismul
    Sâmbătă, 26 August 2023 23:03
    5.13.211.***
    eu unul ce sa mai m-am lamurit cum sta treaba! echipa asta nu joaca nimic! nu sunt barbati astia! astia sunt femei! sa joace mai barbateste! ca doar esti barbat! nu femeie! au vrut ei sa fie motul! dar uite ca le-o trag altii! daca asa merita! nu mai bine ramaneau in liga 2!
    0
    0
  • postat de la otelul lucrurile nu sint cum ar trebui la o echipa provata...e ceva ce nu e ok...se simpte. cine a vazut fotbal stie ca acolo e ceva ce nu e ok.
    Joi, 24 August 2023 14:49
    89.39.81.***
    atitea vorbe....d.m e specialist. hai sa vedem cind are otelul o echipa de prima liga...deocamdata sintem ciuruc. vreti stadion plin cu rezultate proaste... nu se poate. mai puneti si din astia care sa faca animatie la tribuna 2...lasati oameni sa se bucure la ce vad pe teren nu la ordinul unora....
    0
    0
  • postat de Mario
    Marți, 22 August 2023 15:51
    89.137.136.***
    Și când vor venii???Nici măcar trâmbițatul african n a ajuns,cine știe când vor ajunge ceilalți,dacă va mai veni cineva,bineînțeles,oricum este un mare mister,de ce deodată a plecat Nedelea,un fundaș destul de util echipei și l păstrezi pe bulgar,care e sărac cu duhul,la fel și atacantul????
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.