Turneu de handbal la Galați

Turneu de handbal la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. De astăzi până sâmbătă, Sala "Dunărea" găzduiește un turneu feminin de handbal pentru echipe din eșalonul al doilea. Participă Sepsi Sf. Gheorghe, CSM Roman, CSM Galați și echipa de tineret HC Dunărea Brăila. În fiecare zi, meciurile încep la ora 10,00.

RUGBY. Selecționata de rugby a României, care se pregătește pentru Cupa Mondială din Franța, a susținut un nou meci de verificare în compania Italiei. Întâlnirea a avut loc în deplasare și s-a încheiat cu succesul formației din Peninsulă, la scorul de 57-7. Între jucătorii de rezervă ai "tricolorilor" s-a aflat și gălățeanul Cristi Boboc.

ȘAH. Patru juniori de la CS Municipal Galați iau parte la un turneu ce se desfășoară la Miercurea Ciuc. Cei patru juniori sunt Răzvan Tudoroiu, Eric Berbecel, Rareș Pasat și George Cernencu, însoțiți de antrenorul Lucian Jugaru.

HALTERE. 15 medalii au cucerit micuții halterofili de la Clubul Siretul Piscu la "Naționalele" găzduite de orașul Arad. Performerii sunt copii de 9-12 ani, pregătiți de fostul campion Nițu Bădărău. Medaliile au revenit Mirunei Tăbăcaru - aur și două de argint, lui Andrei Rusu și Denis Ghisman - câte trei medalii de bronz. În concurs au fost și doi sportivi de la CS Școlar, Teodora Năstase și Ștefan Anton, medaliați cu bronz.

Citit 911 ori Ultima modificare Miercuri, 23 August 2023 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.