Egal după egal. Oțelul nu poate să scape de blestemul remizelor

Egal după egal. Oțelul nu poate să scape de blestemul remizelor
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Șase rezultate de egalitate din șapte meciuri disputate până acum este un bilanț extrem de neobișnuit, iar gălățenii au început să resimtă presiunea lipsei unei victorii

Pronosticul X se ține scai de Oțelul, care are un total de zece remize în ultimele 11 partide disputate, dacă punem la socoteală și cele patru partide amicale dinaintea sezonului. Ultima ispravă de acest fel a avut un gust la fel de amar ca majoritatea dintre remizele bifate în acest sezon: 2-2 cu FC Voluntari, după ce trupa lui Dorinel Munteanu a condus cu 2-0 (Cisotti din penalti și Pop - autori ai golurilor). O eroare impardonabilă a portarului Relu Stoian a făcut ca Dumiter să înscrie pentru 2-1, fără să fi pus în pericol vreo clipă poarta gălățenilor, iar imediat s-a făcut și 2-2.

Supărat la capătul partidei ca la un meci pierdut, antrenorul gălățenilor a dat vina pe greșelile individuale. "Am fost cea mai naivă echipă, dacă pot să spun așa. Atât cu «U» Cluj, cât și acum, să primim gol pe final de meci. Azi am primit două goluri. Nu pot să nu îmi felicit echipa pentru 85 de minute sau 84, când am primit primul gol, dintr-o fază care nu anunța nimic, adversarul nostru a profitat și a marcat. Dintr-o dublă, triplă greșeală. Apoi am luat al doilea gol, la fel pe greșeli personale, mă îngrijorează acest lucru, dar sunt lucruri pe care trebuie să le fac în așa fel încât prin tot ceea ce voi face în continuare la echipă să fim mai atenți, să fim foarte atenți pe final de joc, pentru că am pierdut foarte multe puncte. Cu acele puncte puteam să fim foarte sus și cred că ieșeau și suporterii în evidență, dacă pot să spun așa", a spus Dorinel Munteanu.

Acesta a mai avut câteva acuzații și către DigiSport, din cauza unor comentarii considerate răutăcioase, dar mai ales la adresa arbitrilor pentru câteva erori din meciul cu Voluntari. "Nu știu de ce VAR-ul nu a intervenit în două situații, la Maciel, care a fost tras de tricou în careu și a fost penalti clar. La fel cum a fost și la Tănasă, nu era penalti, dar era cartonaș roșu. Dacă critic arbitrajul mă suspendă, dacă vorbesc ceva pe margine mă suspendă", a adăugat Munteanu, la finalul partidei.

Presiunea primei victorii

Dacă după meciul cu UTA se declarau satisfăcuți cu un punct, deși a fost un joc ce putea fi câștigat dacă nu se trăgea de timp, nu se juca la rezultat de egalitate și, mai ales, nu s-ar fi ratat acele mari ocazii, acum cei de la Oțelul se uită cu regret în spate. Pentru că întârzierea primei victorii a pus o presiune suplimentară pe jucători, iar când conduc și se apropie finalul devin crispați și astfel apar greșelile personale. Au fost trei meciuri în ultimele patru etape ce au fost cedate într-o astfel de manieră, cu goluri venite pe final, după un joc mai bun al "oțelarilor": 1-1 la Sepsi, 1-1 cu "U" Cluj și acum 2-2 cu Voluntari.

Citit 2282 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2023 11:04

7 comentarii

  • postat de comunismul
    Miercuri, 30 August 2023 16:14
    5.13.211.***
    da cand vrei sa bata! niciodata! cu cine sa joace! cu yabre carjan fatai cisotti neagu jardan! astia tot sunt bagati in teren! si nu joaca nimic! in liga 1 daca vrei sa castigi! trebuie sa te rogi! milogesti! nu imi place! in locul lui dorinel munteanu! eu faceam asa! ii dadeam afara pe toti!
    0
    0
  • postat de vali
    Luni, 28 August 2023 18:55
    5.13.239.***
    Oțelul nu poate să scape de blestemul jucatorilor de liga 2 si 3, asta e problema
    0
    0
  • postat de . Am jucat bine, dar finalul, parodie, ca-n curtea școlii fotbal. Dorinele, mai trăiești ? Te bagă ăștia în mormânt.
    Luni, 28 August 2023 15:42
    109.166.135.***
    Hai să nu cădem în pesimism profund, uite, în Liga a 2-a, am avut o grămadă de rezultate la scor egal și cu puțin noroc din celelalte rezultate, am sărit în Liga 1. Nu am jucat rău, dar nu am jucat 90 minute, este echipă nouă, nu avem maturitate 90 minute și greșim copilărește, portar și apărare
    0
    0
  • postat de contribuabil
    Luni, 28 August 2023 14:42
    86.124.200.***
    Otelul Galati, alta prosteala cu sifonari pe banii nostrii. nu aveti rezultate, nu luati bani nici unul din club !
    0
    0
  • postat de pop vasile
    Luni, 28 August 2023 14:38
    5.13.217.***
    NU AVEM PORTAR. Aceasta gluma ne-a costat 4 puncte
    0
    0
  • postat de dan
    Luni, 28 August 2023 09:41
    86.124.200.***
    Echipa Otelul a jucat f. bine dar in a 2-a parte ,nu a fost suficient de ferma. Sa le intre in cap tuturor jucatorilor ca de la sublim la ridicol, nu mai e decat un pas {N.B.).Hai ,trece timpul si data viitoare,spargeti gheata !
    0
    0
  • postat de Ce nume frumos, victoria....
    Duminică, 27 August 2023 21:44
    213.233.88.***
    Poate cu portughezul asta nou de la liga 2 portugheza.. Cisse nu se pune, cică nu are actele toate. Vine victoria.....
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.