Pregătiri pentru Regata Internațională

Pregătiri pentru Regata Internațională
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

CAIAC-CANOE. Sezonul internațional oficial la caiac-canoe juniori se încheie în luna septembrie, cu Regata Internațională de la Poznan (Polonia). În lotul național al României, care se antrenează la Bascov, se află și doi canoiști gălățeni: Dragoș Zimbilschi și Matei Ursachi (CS Școlar).

Altfel, din septembrie, intră în funcțiune "descentralizatele" lotului național de juniori mici (15-16 ani), iar cei doi tehnicieni gălățeni, soții Adrian și Adina Maftei, contează pe elevii lor, frații Sofia și Luca Gherase și Vlăduț Leopa - canoiști, dar și pe caiacista Andreea Codrescu, care, în urma selecției, va face parte din grupa de la Galați.

FOTBAL. Fostul mare fotbalist al Galațiului Viorel Anghelinei continuă să facă parte din grupul observatorilor federali la Superligă. În ultima etapă, el a oficiat la partida Farul - FC "U" Craiova, încheiată cu scorul de 2-0. Viorel a dispărut puțin din peisaj, după ce s-a mutat în orașul său natal, Comănești.

TENIS. "Cupa Dacia", competiție abia încheiată, a adunat la start peste 30 de sportivi din Constanța, Brăila, Iași, Buzău și Galați. Patru sportivi gălăţeni s-au impus, astfel: la seniori - Narcisa Marcu și Andrei Arinton (Dacia), la Under 16 - Anisia Diaconu (Atlas Galați), iar la Under 12 - Laura Iordăchescu (Dacia) și un tenismen brăilean la băieți.

Citit 403 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2023 14:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.