Reîntâlnirea publicului gălăţean cu campionii

Reîntâlnirea publicului gălăţean cu campionii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de futsal United Galați a început cum nu se putea mai bine noul sezon, având deja încă un trofeu cucerit, plus o victorie la scor în runda inaugurală a Ligii I. Mai precis, campionii de la United au câștigat cu 4-0 în Supercupă cu CSM Deva, cucerind trofeul ce va fi prezentat în fața fanilor la primul meci de pe teren propriu din noul sezon. Iar de la câștigarea trofeului până sâmbătă, când are loc reîntâlnirea cu fanii, United a mai bifat un succes important, scor 15-0, pe terenul nou-promovatei Șoimii Șimand.

Prima întâlnire cu fanii din noul sezon este programată sâmbătă, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, cu intrarea liberă. Atunci va avea loc prezentarea trofeului Supercupei României la futsal, dar și primul meci de campionat de pe teren propriu, United - CSM Tg. Mureș.

United Galați este campioana României en-titre și va reprezenta țara noastră, pentru a patra oară consecutiv, în Champions League. La fel ca în sezonul precedent, gălățenii vor evolua direct în faza grupelor.

Citit 553 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 12:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.