Noi meciuri pentru echipele gălățene din Liga a III-a

Noi meciuri pentru echipele gălățene din Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipele din eșalonul al treilea de fotbal susțin sâmbătă, de la ora 17,00, meciurile celei de-a doua runde. Formațiile gălățene abordează aceste jocuri după un debut favorabil de sezon, ceea ce le conferă un grad de siguranță în această manșă.

Unirea Braniștea are un meci în care concentrarea și determinarea vor trebui să fie la cote maxime, întrucât întâlnește o echipă căreia va trebui să-i acorde toată atenția. Viitorul Ianca este adversara care are deja un succes în fața brăniștenilor: 1-0, în "Cupa României". Este o grupare greu de învins pe terenul său. Elevii lui Ionuț Niculcea au și ei argumentele lor, se prezintă cu întregul lot valid, sunt o echipă de play-off și vor aborda disputa la victorie. Meciul va fi condus de un arbitru cunoscut, Eduard Ioniță (Tulcea).

Ceva mai la îndemână se anunță partida de la Liești, unde Sporting întâlnește o nou-promovată, Hamangia Baia. Lieștenii nu se pot baza pe doi jucători, Mihu și Coman - ambii accidentați, dar dispun de un lot care n-ar trebui să aibă probleme într-o astfel de confruntare. Din primul "11" nu vor putea lipsi Crihană, Maftei, Munchiu și nici portarul junior Cilighidreanu. Antrenorul Cătălin Savu nu concepe decât victoria, crezând în hotărârea și ambiția elevilor săi. Va arbitra o brigadă buzoiană, cu Adrian Frățilă la centru.

În celelalte meciuri ale Seriei a II-a se va juca astfel: CSM Rm. Sărat - Dacia Unirea Brăila, Viitorul Șuțești - CSM Focșani și derbiul buzoian Metalul Buzău - Voința Limpeziș.

* Altfel, echipa de futsal United Galați va juca primul meci pe teren propriu din actuala ediție de campionat, sâmbătă, ora 12:00, la Sala Sporturilor "Dunărea", în compania formaţiei CSM Tg. Mureș. Intrarea va fi liberă, iar în cadrul evenimentului va fi prezentat și trofeul Supercupei, cel mai recent cucerit de gălăţeni.

Citit 1281 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.