Selecționata României, la "mâna rezultatelor"

Selecționata României, la "mâna rezultatelor"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Duminică seara s-au disputat încă două meciuri din Grupa D a Campionatului European masculin de volei. Selecționata țării noastre are două victorii și două înfrângeri: 3-2 cu Turcia, 3-1 cu Grecia, 0-3 cu Portugalia și 2-3 cu Israel. În ultimul meci, "tricolorii" vor întâlni, luni seară, puternica echipă a Franței, campioană olimpică. De rezultatul acestei întâlniri contează calificarea noastră în optimile de finală. Dar nu numai, ci și de celelalte două meciuri ale Turciei, cu Israel (luni-seară) și cu Portugalia (marţi).

CAIAC-CANOE. A plecat spre Polonia mica delegație de vâslași a CS Școlar Galați care va participa la Regata "Olympic Hope" (Speranțe Olimpice), concurs ce se va desfășura la Poznan. Antrenorul Adrian Maftei îi va conduce în concurs pe Matei Ursachi - caiac și pe Dragoș Zimbilschi - canoe.

HANDBAL. S-au încheiat jocurile Campionatului Național de beach handbal pentru echipele de juniori I, II și III, dar și de seniori. Galațiul a fost prezent cu echipa de seniori a CS Universitatea, care s-a clasat pe locul al treilea, câştigând astfel medaliile de bronz.

Citit 559 ori Ultima modificare Luni, 04 Septembrie 2023 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.