"Mondialele" de rugby din Franța, la start

"Mondialele" de rugby din Franța, la start
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

RUGBY. La actualul Campionat Mondial de seniori, Selecționata României face parte din grupă cu Irlanda, Africa de Sud, Scoția (echipe aflate pe primele locuri în ierarhia mondială - locurile 1, 2 și 5), a cincea formație fiind Tonga. Primul meci are loc sâmbătă, 9 septembrie, competiția fiind găzduită de Franța. Pentru prima dată în ultimii ani, din lot fac parte doi jucători din județul nostru: Cristi Boboc (format la Liceul de Transporturi Auto "Traian Vuia") și tecuceanul Florin Bărdașu (CS Școlar). Cei doi rugbiști evoluează la Clubul Steaua.

CAIAC-CANOE. Doi sportivi ai secției de caiac-canoe a Clubului Dunărea Galați, Ioana Sandu și George Serafincianu, membri ai lotului național de juniori II, vor participa la Campionatul Național de seniori.

TENIS. Jucătoarea Andreea Mitu, campioană națională de juniori cu Dunărea Galați, a cucerit trofeul ITF de la Praga. Românca de 31 de ani nu mai bifase o finală de turneu din 2019, când a pierdut la Arad în fața unei jucătoare din Spania. La Praga, în ultimul act, Mitu a dispus de Sara Bejlek (Cehia), în trei seturi: 6-7 (1), 6-2, 3-6.

Altfel, tecuceanul Rareș Ștefan Rugină și Matei Florin Brează (TC București) au câștigat proba de dublu a Turneului Internațional de tenis de la Arena TCB din Bucureşti.

Citit 581 ori Ultima modificare Marți, 05 Septembrie 2023 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.