Din sportul gălățean. "Cupa Arcada" continuă

Din sportul gălățean. "Cupa Arcada" continuă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Începute ieri, la Sala "Dunărea", meciurile "Cupei Arcada" continuă astăzi, de la ora 16,00, și mâine (ora 12,00). Se întrec patru echipe de frunte: Vojvodina Novi Sad, CSM Arcada Galați, Dinamo și Steaua București.

TENIS. De astăzi și până duminică, la Complexul Sportiv "Dacia" va avea loc un turneu pentru amatori de toate vârstele. În fiecare zi, meciurile încep la ora 9,00.

ARBITRAJE. În etapa a noua a Superligii de fotbal, gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru va avea calitatea de arbitru VAR la meciul derbi al Moldovei Poli Iași - FC Botoșani. Și o programare în Liga a II-a, asistentul Daniel Vlase, la Gloria Buzău - CSM Alexandria.

HALTERE. Loturile naționale de haltere juniori Under 20 și tineret și-au început cantonamentul la Bascov. Prof. Costel Dimofte, antrenorul gălățean, are la dispoziție un lot din care se desprinde ca lider Alexandra Alexe. Gălățeanca de la Dunărea, elevă a antrenorilor Nicolae Mihai și Marin Otinceanu se pregătește pentru "Naționalele" seniorilor de la Bascov de luna viitoare. Din loturi mai fac parte și două eleve ale lui Dimofte, de la fostul Centru Național de Pregătire Olimpică de la Galați, Alice Halmag și Ștefania Dobre. Prima dintre ele s-a accidentat la "Europenele" de la București, după ce câștigase argintul la "smuls", iar Alexe încheie anul după ce și-a îndeplinit obiectivul de performanță, vicecampioană europeană.

Citit 584 ori Ultima modificare Vineri, 15 Septembrie 2023 10:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.