Din sportul gălățean. Primul joc din acest sezon

Din sportul gălățean. Primul joc din acest sezon
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. În eșalonul al doilea de handbal feminin, jucătoarele CSM Galaţi întâlnesc pe teren propriu CSM Bacău (Sala ”Dunărea”, duminică, ora 12,00), în primul meci al sezonului.

TENIS. La Complexul "Dacia" continuă turneul de tenis pentru jucătorii amatori de toate vârstele, sâmbătă și duminică, de la ora 9,00.

FOTBAL. În etapa a II-a a Campionatului feminin de fotbal, echipa SC Oțelul se deplasează la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc (sâmbătă, ora 12,00).

ARBITRAJE. În Liga a II-a de fotbal va fi prezent arbitrul asistent Daniel Vlase, la Gloria Buzău - CSM Alexandria. Alte programări, dar în Liga a III-a: Adrian Sava, ajutat de Florin Iftode, la Știința Miroslava - CSM Vaslui, iar Daniel Gâță, asistent la Rapid Brodoc - FC Bacău. Brigadă gălățeană completă la Vedița Colonești - Viitorul Dăești: Alexandru Marin - Răzvan Bedreagă și Andrei Toma. Și un observator gălățean va fi în arenă - Mihai Păiș, la Axiopolis Cernavodă - Înainte Modelu.

BOX. Antrenorul emerit Costel Burlacu pregătește o nouă promoție de pugiliști pentru Dunărea Galați. Dintre aceștia, tehnicianul a ținut să-i menționeze pe Iulian Grosu, Marian Istoc, Dragoș Radu, Traian Jecu, Ion Poputea și Alex Dumitru, cei mai talentați și activi copii care se antrenează în sala de la fosta Popicărie.

Citit 518 ori Ultima modificare Vineri, 15 Septembrie 2023 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.