Cătălina Axente a ratat bronzul la "Mondiale"

Cătălina Axente a ratat bronzul la "Mondiale"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

LUPTE. Gălățeanca Cătălina Axente s-a calificat în finala mică pentru bronz a categoriei 76 kg la Campionatul Mondial de lupte de la Belgrad. Ea a obținut două victorii în recalificări, în fața Anastasiei Zimiankova (Rusia) și a canadiencei Justina Renay Di Stasio. Cătălina și-a asigurat astfel prezența în finala mică, unde a fost întrecută de Tatiana Renteria (Columbia). În urma înfrângerii, Cătălina a ratat atât podiumul mondial, cât și calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a pierdut şi meciul de baraj în faţa unei sportive din Cuba.

TENIS. Arena "Atlas" din Galați a găzduit Campionatele Naționale de tenis (peste 30 de ani). La categoria 80 de ani, finala s-a disputat între doi gălățeni: Alexandru Ivașcu (Clubul de Tenis ICMRS) - Ghiță Lungu (acum la Tenis Con Slobozia) 7-6 (5), 7-5. În finala categoriei 65 de ani, Alin Mimler (Atlas Galați) - Gheorghe Neculai (Brăila) 2-6, 3-6.

Altfel, tenismana gălățeană Gabriela Talabă Lee (Dacia) a ajuns în turul al treilea al Openului de la Skopje, turneu în care a înregistrat două victorii și o înfrângere.

HOCHEI. Primii dintre hocheiștii care participă la o competiție oficială internă sunt juniorii Under 13. La Târgu Secuiesc se dispută primul turneu al Cupei "Liga Transilvania". Dunărea Galați va disputa două jocuri, cu Olimpia Ploiești și Corona Brașov. Antrenorul gălățean Vitali Donika are la dispoziție următorul lot de jucători: Rareș Grosu, Lev Polupan, Fabian Cuzmin, Matei Cojocaru, Gabi Gâscă, Varlam Yarliev, Vladimir Kusnitschi, German Climenko, Ion Efrem, Răzvan Vieru, Aris Mușat, Alex Porojan, Ștefan Brandabur și Noah Rusu.

ARBITRAJE. Doi gălățeni vor oficia în acest weekend la partidele Superligii: Adrian Viorel Cojocaru va fi arbitru principal la un meci derbi, Rapid - CFR Cluj, iar Liviu Ciubotariu, observator la FC Botoșani - UT Arad.

Și în Liga a II-a, Galațiul are un reprezentant: Florian Vişan, arbitru asistent la CS Tunari - AFK Miercurea Ciuc.

Citit 429 ori Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2023 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.