Oțelul, departe de casă, în căutare de victorii

Oțelul, departe de casă, în căutare de victorii
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Gruparea gălățeană are de jucat în deplasare cu FCU 1948 Craiova, în campionat, după care va rămâne departe de casă, pentru partida din "Cupa României" de la Zalău

Plecată de miercuri din Galați, delegația echipei de fotbal Oțelul se va întoarce abia peste o săptămână acasă, după o dublă misiune: deplasare la FCU 1948 Craiova (în Liga I), apoi tot deplasare la SCM Zalău (în "Cupa României").

Primul joc este cel de pe Stadionul "Ion Oblemenco", care se va disputa vineri seară, de la ora 18:00. Oțelul se prezintă la partida cu oltenii cu un bilanț halucinant, de 8 remize în 9 jocuri de campionat. O singură dată s-a întâmplat ca altul să fi fost pronosticul final în afară de X la meciurile roș-alb-albaștrilor, la acel eșec cu FCSB, scor 0-2.

Antrenorul Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit de ultimele evoluții ale echipei sale și speră ca în cel mai scurt timp să vină și primul succes de campionat. "Mai avem mult de muncit, multe de pus la punct, dar cred că am fost echipa mai bună în ultimele trei jocuri de campionat. Vine meciul de la Craiova, unul la fel de greu ca cel cu Rapid, cu o echipă incomodă. Apoi, vom avea meciul de Cupă, urmat de cel cu Dinamo din campionat. Vom avea trei jocuri în șapte zile", a spus Munteanu.

Probleme de lot pentru următoarele jocuri

Antrenorul gălățenilor se confruntă și cu câteva probleme de lot, având în vedere absențele lui Yabre, Neagu, Gaitan și Panait, toți patru fiind accidentați. Acestora li se adaugă fundașul dreapta Rus, încă nerefăcut la capacitate maximă.

Astfel, e de așteptat să debuteze în centrul defensivei Jonathan Cisse, fundașul central cu care s-a semnat de mai bine de o lună, dar care în primele trei săptămâni de contract n-a avut viză pentru România. La fel cum pe flancul stâng pot apărea doi dintre jucătorii legitimați pe finalul campaniei de mercato, Miguel sau Rosario. Primul a și debutat în meciul contra Rapidului, fără să fi impresionat în vreun fel.

E interesant de urmărit și pe cine va folosi Dorinel Munteanu drept vârf în meciul de la Craiova, pentru că în ultimele runde a preferat să-l folosească pe Alexandru Pop acolo, deși sunt alți trei atacanți de careu în lot: Cîrjan, Fatai și Dimitrov.

Etapa a X-a, deschisă de Oțelul

Partida FCU 1948 Craiova - Oțelul deschide etapa a X-a, vineri, de la ora 18:00, fiind urmată de Dinamo - Farul, de la ora 21:00. Runda continuă după următorul program: FC Voluntari - Poli Iași (sâmbătă, ora 14:30), FC Botoșani - UTA (sâmbătă, 18:45), "U" Cluj - CSU Craiova (sâmbătă, 21:30), Petrolul - Hermannstadt (duminică, 18:15), Sepsi - FCSB (duminică, 21:00) și Rapid - CFR Cluj (luni, 21:00).

Programul gălățenilor va continua apoi cu meciul din "Cupa României" de marți, ora 16:15, la SCM Zalău, după care la foarte scurt timp e programată partida cu Dinamo, de pe teren propriu (vineri, 29 septembrie).

Citit 3485 ori Ultima modificare Vineri, 22 Septembrie 2023 15:36

4 comentarii

  • postat de Relache s
    Vineri, 22 Septembrie 2023 09:59
    194.105.20.***
    azi castiga Otelul, 2-1! Si apoi la caserie!! Sa vina banii la baieti!
    2
    7
  • postat de Hai Oțelul
    Vineri, 22 Septembrie 2023 06:37
    51.179.39.***
    Nu crede vre-un suporter al Oțelului dar la modul cum se prezintă echipa de la un meci la altul am convingerea că în retur va baga spaima în toți chiar și cu frâna de mana trasă cisotti. Aștept sa revină rus, jucătorul meu preferat.
    3
    8
  • postat de Hai Oțelul
    Vineri, 22 Septembrie 2023 06:01
    51.179.39.***
    Mie îmi da speranțe jocul echipei. Și în primul mandat a început șters și după am luat titlul. Sper doar ca cisotti sa nu mai bată penalty pentru că e varză.
    3
    7
  • postat de comunismul
    Joi, 21 Septembrie 2023 20:17
    5.13.202.***
    eu unul m-am plictisit sa astept sa vina si la ei victoria! e clar ca nu se poate!
    29
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.