Cu încredere mai mare după primul succes, Oţelul se pregăteşte pentru partidele viitoare

Cu încredere mai mare după primul succes, Oţelul se pregăteşte pentru partidele viitoare
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Victoria, scor 2-0, de pe terenul celor de la FCU 1948 Craiova, pare că le-a dat un avânt de încredere gălățenilor. Formația gălățeană are de jucat alte două partide în următoarele cinci zile

Se poate spune că blestemul remizelor ce o înconjura pe Oțelul de la începutul sezonului a fost rupt prin succesul de vineri seară, 2-0 cu FCU 1948 Craiova, primul din actuala ediție a Ligii 1. N-a fost numai victoria în sine care i-a mulțumit pe fani, ci și maniera de joc, în special cea din a doua repriză. În afară de autorii celor două goluri, Fatai și Bodișteanu (ambii veniți de pe banca de rezerve), s-a remarcat și portarul Dur-Bozoancă, prin intervenții extrem de importante în prima repriză. Goalkeeperul datorită căruia Oțelul a obținut cele două promovări a strâns deja două partide la rând fără să primească gol – ceea ce nu reușise Relu Stoian cât i-a ținut locul.

Cel mai încântat de reușită a fost antrenorul Dorinel Munteanu, cel care a crezut permanent în posibilitățile echipei sale, chiar și atunci când Oțelul dădea chix în unele partide și scăpa din mână victorii ca și făcute.

”Toată lumea se întreba când vine prima victorie. Uitați că a venit, pe fondul unui joc bun. Atât în prima repriză, cât și în a doua, chiar dacă adversarul nostru de astăzi a fost unul valoros, din punctul meu de vedere, cu jucători de calitate. A avut două – trei ocazii în prima repriză, dar și noi am avut foarte multă prezență în careul advers. Nu am avut inspirație să înscriem, fiindcă mingea a trecut de trei – patru ori prin fața porții. În repriza a doua cred că nu se pune semnul întrebării care a fost echipa mai bună. Cred că echipa noastră a mărit tempoul, a pus presiune pe adversar. Prin schimbările pe care le-am făcut, am avut inspirație și am câștigat acest joc important pentru noi”, a spus Dorinel Munteanu.

În așteptarea lui Cisse

Dorinel Munteanu a fost nevoit să improvizeze din nou în linia defensivă la meciul de la Craiova, după ce Yabre s-a accidentat din nou. Abia revenit după o perioadă de absență din cauza unei accidentări, fundașul gălățenilor a fost schimbat încă din prima repriză a meciului de la Craiova, după ce a resimțit din nou dureri. Astfel, antrenorul gălățenilor l-a mutat în linia apărării pe Lopez, iar Zivulici a intrat în locul său la mijloc – poziții pe care le-au ocupat cei doi în lipsa lui Yabre și la meciul cu Rapid.

Astfel, cu Yabre incert din cauza accidentărilor din ultima vreme, este așteptat tot mai tare ca Cisse să debuteze în curând pentru Oțelul. Fostul fundaș al lui AS Monaco este cotat la 500.000 euro pe site-ul transfeermarkt.com, având cea mai mare cotă de piață din lotul Oțelului. Ceea ce face ca fanii să aibă mari așteptări în privința sa.

Următorul meci al gălățenilor este programat marți, pe terenul lui SCM Zalău, de la ora 16,15, în ”Cupa României„. După care vineri seară, la Galați, Oțelul primește vizita lui Dinamo.

Citit 4014 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2023 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.