Handbal. Victorie spectaculoasă în deplasare
Foto: Sportul Ilustrat

Handbal. Victorie spectaculoasă în deplasare
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În eșalonul secund de handbal s-au disputat jocurile etapei a treia la feminin și a doua la masculin. După partide interesante, echipele noastre și-au trecut în cont victorii prețioase.

Fetele de la CS Municipal (antrenori Daciana Balaban și Relu Druțu) s-au deplasat la Știința Bacău, o echipă cu preocupări în creșterea junioarelor. Formația gălățeană a dominat clar pe toată durata partidei și s-a impus la un scor care ne scutește de prea multe comentarii: 39-15 (21-7). Iată lotul deplasat și marcatoarele: Alexandra Prodan, Nicoleta Petre, Ana Maria Micu - Iulia Eiler (4 goluri), Sorana Chiriac (1), Maria Frăsinel (2), Andreea Merlă (2), Andreea Prescură (2), Daniela Corban (5), Mălina Bichir (2), Cristina Andriță (7), Diana Nichitean (7), Mădălina Manolachi (2), Lavinia Lazăr (2), Andreea Filip (2), Raluca Tănasă-Dinu (1).

În următorul meci, fetele de la CSM Galați vor juca pe teren propriu cu CSM Roman (8 octombrie).

* Conform așteptărilor, echipa masculină CS Universitatea a avut, mai ales în final, multă treabă în meciul din deplasare cu Politehnica Iași. Un derbi în care inițiativa le-a aparținut gălățenilor, care au pus stăpânire pe joc și pe tabela de scor, iar la final a fost victorie la limită, cu 28-27 (15-11). Jocul s-a încins după reluare, iar în final a generat și o încăierare, ce a condus la patru eliminări și cartonașe roșii (câte două de fiecare echipă), urmate de cartonașe albastre - care pot însemna suspendări suplimentare și amenzi. CSU a jucat în alcătuirea: Dinu, Dorobăț - Buțea (6 goluri), Soare (3), Mârșiu (2), Ioniță, Bădărău, Chertif (1), Andrei, Broască, Frangulea (1), Albu (4), Chiriac (1), Ionescu (8), Costea (2).

Următorul meci al gălăţenilor va avea loc sâmbătă, 30 septembrie, pe teren propriu, cu CSM Alexandria.

Citit 2563 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2023 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.