Oțelul, în cea mai bună formă

Oțelul, în cea mai bună formă
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Gruparea gălățeană și-a făcut meciul ușor în deplasarea de la SCM Zalău, din "Cupa României", reușind a doua victorie la rând, într-un interval de doar câteva zile

Forma sportivă este de partea Oțelului, chiar dacă are de parcurs un program foarte dificil, cu multe partide programate una după alta. Acest calup de jocuri a început cu remiza, 0-0, contra Rapidului, dar la capătul unei prestații pozitive, astfel că giuleștenii (cu patru victorii în celelalte patru meciuri disputate recent) s-au declarat mulțumiți că au plecat cu un punct de la Galați. A urmat primul succes din campionat, scor 2-0, pe terenul celor de la FCU 1948 Craiova, o victorie liniștită ca desfășurare a ”ostilităților” în repriza a doua.

Încrederea dobândită în urma ultimelor prestații, cât și a rezultatelor, a făcut ca Oțelul să poată trata ca o mare echipă partida de la Zalău, din "Cupa României". Dorinel Munteanu a efectuat mai multe modificări la nivelul primului ”unsprezece”, fără ca acest lucru să se resimtă în prestația gălățenilor.

Ultimele transferuri, în teren la Zalău

Partida câștigată la Zalău, scor 4-1, în prima etapă a grupelor "Cupei României", a fost un bun prilej pentru Munteanu să-i vadă la lucru, în același timp, pe ultimii trei jucători străini legitimați: Miguel, Cisse și Rosario. Primul evoluase cel mai mult, intrat după pauză la meciul contra Rapidului, iar cel din urmă debutase la partida cu FCU, după ce apăruse pe teren în prelungiri. Se poate spune că toți trei au arătat bine, cu precizarea că a fost un meci cu un adversar din Liga a III-a. Dar chiar și-așa sunt semnale pozitive în privința lor. Fundașul Cisse a reușit să marcheze la un corner, fiind ca un gigant pe lângă ceilalți jucători din teren. Miguel a fost foarte activ pe partea stângă și a arătat că dispune de calități tehnice, iar cel mai mult s-a evidențiat Rosario Latuchent. Deși fundaș stânga la origine, Rosario a fost folosit ca extremă de Dorinel Munteanu în meciul din Cupă. Acesta a scos penaltiul din care Cîrjan a deschis scorul, după care a marcat el însuși pentru 4-1.

Oboseala, principalul adversar cu Dinamo

Pentru meciul de vineri seară, cu Dinamo, de pe teren propriu, cel mai mare inamic al gălățenilor ar putea fi oboseala acumulată după "excursia" prin țară pentru disputarea ultimelor două meciuri. Astfel, miercuri, delegația gălățeană a revenit de la Zalău după fix o săptămână de când a plecat spre Craiova. Iar până la meciul cu Dinamo nu mai rămâne timp de antrenamente, ci doar de recuperare. În același timp, dinamoviștii au avut de jucat numai meciuri pe teren propriu, iar deplasarea la Galați oricum nu este una deloc de speriat ca distanță.

Citit 2943 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Septembrie 2023 17:47

8 comentarii

  • postat de comunismul
    Duminică, 01 Octombrie 2023 15:29
    5.13.202.***
    ma bucur ca pana la urma a strans si otelul galati doua victorii! dupa lupte seculare!
    0
    0
  • postat de JOHN
    Vineri, 29 Septembrie 2023 07:43
    86.124.203.***
    Pentru / hai dinamo/ cîștigă Dinamo la Galați CĂ CÎND va zbura porcul !! Ea e Dinamo spui CĂ CÎND ai spune EA este Costel,EA este Ionel!!Oțelul este de neînvins la Galați. HAI OȚELUL HAI GALAȚIUL HAI DORINEL!!!
    2
    2
  • postat de Otelul suntem noi!
    Vineri, 29 Septembrie 2023 01:09
    86.124.202.***
    @MIMI aka JOHN
    Ce faci, omule?
    Afirmi ceva intr-un comentariu, apoi scrii altul si iti dai singur dreptate? :-)))))
    Doamneeeeee.... ce face internetul din oameni.

    Va fi un meci greu, sper sa plecam bucurosi de la stadion.
    0
    2
  • postat de JOHN
    Joi, 28 Septembrie 2023 20:05
    86.124.200.***
    Aici dau dreptate la postacul mimi,dl Florin Radu a criticat in urmă cu ceva timp Oțelul ,dar văd că acum îl laudă!Așa mai da articol .HAI DORINEL,HAI OȚELUL!!!
    7
    4
  • postat de Hai Otelul!
    Joi, 28 Septembrie 2023 12:23
    86.124.201.***
    Abia aștept sa ajung la stadion, dar detest injuriile galeriei noastre. Putem sa ne abținem olecuță sau nu putem sa ne stăpâni a arata frustrările în public?

    Hai Otelul! Bravo tuturor gălățenilor care înțeleg sa-si încurajeze echipa în mod civilizat!!!!

    Hai Otelul! Lupta Galati!
    2
    9
  • postat de Ghe
    Joi, 28 Septembrie 2023 09:59
    5.2.205.***
    Au câștigat si ei la nimeni pe pământ și gata, în cea mai buna formă... Penibil!!
    5
    7
  • postat de Hai Dinamo!
    Joi, 28 Septembrie 2023 09:40
    86.124.202.***
    Noi vom veni sa castigam
    Prin lupta dreapta si cinstita,
    Echipa s-o incurajam,
    Echipa favorita!

    Ea e Dinamo! Echipa favorita!
    Ea e Dinamo! Echipa mult iubita!

    De adversarul va invinge,
    Cu totii vom aplauda,
    Caci vom juca cu mult mai bine
    Si-am merita victoria!

    Hai Dinamooo! Hai Dinam
    5
    8
  • postat de MIMI
    Joi, 28 Septembrie 2023 08:44
    86.124.200.***
    Dle Florin Radu parcă ai revdevenit Gălătean prin redactarea acestui articol despre Oțelul! A scrie un articol in presa Gălățeană despre sport,trebuie să ții cu sportul nostru ,nu să-l blamezi și să scrii aiurea despre echipă,aici mă refer la un articol vechi de 1 săptămînă criticînd Otelul rău!!
    27
    9

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.